Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvuti 2.1 süsteemis kõlareid.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arvuti 2.1 süsteemis kõlareid.

noh, nii palju kui HV-s ringi tuhnasin jäid suht odavad 2.1 logithei kõlarid silma.
    http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvuti...%F5larid/31295/
    Nägin samasuguseid ka kodukaubas(200.-).
    mõtlesin,et e. keegi on soetanud endale need,ja oskab rääkida midagi.
    kodukaubas oli 5W sateliit, ja 11W woofer märgitud.
    välismaa linkides leitsin juba ulelisemaid numbreid, 20,30w.
    siis veel sellised Labteci omad.
    http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvuti...%F5larid/28621/
    Oskad keegi neist midagi pajatada?
    oma hinnaklassis on siiski vist parim Creative P380
    http://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvuti...%F5larid/14572/
    Kõlareid tahan rollerile peale panna=P.
    Erilist kvaliteeti neist loomulikult ei tule.
    Tänud,kui keegi viitsib vastata.

Omal on olnud P380 ja häält ta tegi, kuigi suurim viga mis mind hullult häiris oli inverteri lörisemine. Seda kostus ka vaiksemalt kuulates. Aga nendest mis pakkusid paneksin rollusse P380.

Comment

endal on praegu ka arvutil p380 ja löriseb jubedalt, aga jah.

Comment

ei noh.
        ega ma ei ootagi mingit kvaliteeti.
        sõbral need p380 järel tulijad, woofer vist mõned watid kõvem ja sateliitidel kõrged juures, ja valjult mängides jäi kvaliteet puhtamaks kui mõtlesin.
        hääl läks rõvedaks ikka,aga noh.
        ja palju sa seda lõrinat ikka istme alt kuuled=P.sõbral on need labteci omad. suht hästi mängivad isegi,aga mõtlesin,et äkki suudavad need S200-d ka konkureerida.
        ja kes mõtleb,et sõidu ajal pole kuulda,siis uskuge,on .Ise ka mõtlesin,et kiiver peas jms. et väga kahtlane, et miskit kuuleb aga mul suht vaikne roller ka.
        muidu selle S200-ga jääks veel istme alla kõvasti ruumi. woofer on suht väikene tal.
        aga rääkige, mitu oomi need kõlarid enamjaolt on?
        st. sõbral need labteckid mängisid mingite sittade mp3 playeritega pisut valjemini kui minu ipodiga. ( aga samas jäi mul hääl täiesti puhtaks). muidugi pole ma kindel,kas tal oli voluuum põhjas.
        vms, kuidas nüüed õelda, mp3 playeritel jms. ,et kuidas neil need oomid on.
        edit: rääkige veel selle creative p380 kastide mõõtmetest.
        kui suur on woofer,ja sateliidid.
        siis saab kindel olla,et ära mahub=P.
        ja kas p380 on väline trahvo,või tuleb kast laiali kiskuda?

Comment

Kõlarid on P380 4 oomised. Subwooferi möödud on 17*17*26. trafo on väline. veel üks tüütu asi P380-ga, et juhtmeid on kole palju.

Comment

mõõdud sain.
            Mõõtmed: subwoofer: 17.0cm x 17.0cm x 26.0cm; satelliidid: 7.5cm x 9.0cm x 14.0cm
            aga=P , mul jälle need x,x sassis.
            oli ju nii ,et laius x kõrgus x sügavus.
            sateliit peaks olema 14 cm kõrge, aga mitte sügav vms.
            jah, creative jääb VIST ära.
            Vaatan,mingi päev proovin sõbra sateliiti,et kas mahub,kui ei,siis tuleb midagi muud võtta.

Comment

Viimasel ajal mingi ränk mood panna rollerile "tümm" peale..
              Muusikat sa ju sõidu ajal põhimõtteliselt ei kuule, sest sääreväristaja teeb põrgulärmi...
              Põhimõte vist ikkagi selles, et saaks sõprade ees kekutada, et õuu...Tseki seda Mul woofer rolleris:P
              Mäll-mäll

Comment

Just ennem seletasin kellegile,et mu roller ei ole ILma sumpata,ega tehasespordiga,ega ka mitte lihtsalt sport sumpaga.
                suht vaikne teine, mingi jõhker sumpa all.
                Sõidu ajal keegi kõrvale sõidab,siis kuulen isegi muusikat.
                samas teeb minu roller minu tutvusringkonnas kõige vaiksemat häält.
                tekkis ka uus idee.
                nimelt: paar selliseid kõlareid : http://omitron.ee/_index.php?sisu=1&artid=14&itmid=977 istme alla plaadi külge, kastiks oleks neil pool pani paika, ning siis mingi 10W rms võimendi.
                Aga, samas siis ei kuule ju sõites just nii hästi,selles mõttes oleks 2.1 süsteemis kõlarid paremad.
                Ehk keegi siit foorumist ,või kellegi sõber oamb sellist süsteemi( mitte samade elementidega) ,siis võiks pajatada,kuidas lood on.

Comment

Kunagi proovisin oma rollerile ka istmealla muusika süsteemi panna (aeroxile)
                  Kuid seda ikka kohapeal kuulamiseks. Sõiduajal kasuta parem kõrvaklappe, sest muidu vaatavad kõik inimesed järgi, et mis oss see nüüd sõidab siin ja ega väga pole aru ka saada sõiduajal.

Comment

miks te istme alla neid kõlle topite. siin suvel tiirutas üks roller millel oli 2 kaheribalist kõlli seal ees kus need jalad lähevad. kuulda neid ikka oli.
                    no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Ei taha ma jalgade juurde, natukene nõme ja võib kukkuda kallutades( kui alt ei ole kinnitatud).
                      Kuulda on ka ilusti,kui on 2 sateliiti ees seal hoiu kohas( mitte mingi luugi taga) ja bass istme all.
                      väga hästi on kuulda veel.

Comment

kas need arvutikõllid kõik tõõtavad 12 voldi pealt siis?
                        no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Originally posted by heix25@May 1 2006, 15:17
                          kas need arvutikõllid kõik tõõtavad 12 voldi pealt siis?
                          Üldjuhul jah. Isegi kui ametlikult mitte, siis harilikult sisese kivivõimu toide ei ületa seda 12V märkimisväärselt.
                          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Vs: Arvuti 2.1 süsteemis kõlareid.

aga need p380-d töötavad vahelduvpingel ju?

Comment

Vs: Arvuti 2.1 süsteemis kõlareid.

Esmalt postitatud primaxx poolt
                              aga need p380-d töötavad vahelduvpingel ju?
                              Kaevur mati.

Ei, voolu muundaja enne võimendit töötab 220V vahelduvaga, võim ise märkimisväärselt vähema alalisega.

Comment

Working...
                              X