Teade

Collapse
No announcement yet.

Visatoni kevadallahindlus Tevalos

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by tehnoloog@Apr 12 2006, 13:04
    Eks ise tehtud asi ole igaühele armas.

Selle elemendi tundlikkus on madal. Alla 100 Hz ta praktiliselt ei mängi, kuid isegi hästi.

Kui muid andmeid ja kara uskuda, siis kara on kena sirge küll.

Kõik saab selgeks alles kuulamisel ja võrdlemisel.

Qts poolest võiks dipoolikõlari teha, alustuseks lihtne kaa. Laud võiks olla poole meetri kanti ...
    Sain just endale tehtud frs 8-ga OB-d. Peaks mainima, et olen meeldivalt üllatunud. Kõrged ja keskmised on vägagi puhtad, aga bassiosa pole ka väga hull täiesti kuulatav, Kui klassikalist muusikat kuulata ja kontrabass mängib siis natuke ikka taldades tunneb. Aga üldiselt tahan endale ikkagi OB bassika lisaks teha.
    Heli on väga avar. Kui kuulata kvaliteetset salvestust on tunne nagu seisaks dirigendi puldis ja kuuled kuidas 6. viiul mööda mängib . Plaadid tegin liimpuidust (1,8mm) 400 X 370 mm. Hetkel on veel viimistlemata igatepidi. Proovisin alguses panna elementi plaadile külge tagantpoolt, nii vist ongi mõeldud selle elemendi puhul, aga siis oli heli liiga suunatud kuna tekkis toru talle sinna ette. Ees on tal avarust ikka isuga rohkem. Katsetasin ka tiibadega (papist) aga need ei muutnud midagi paremuse poole, minu maitse järgi vähemalt. Tuhmimaks läks ainult...

ise olen igatahes väga rahul...

Comment

Working...
    X