Teade

Collapse
No announcement yet.

Visatoni kevadallahindlus Tevalos

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Visatoni kevadallahindlus Tevalos

Tere!
    Kuna Tevalos on Visatoni valjuhäälditele kevadallahindlus siis tuli mõte ehitada kõlarid, lihtsamat sorti, üheribalised.
    Kas tasuks võtta FRS8 või miskid muud, näiteks FR10?
    Kolakoguja

FRS8 ~300.- + kastimaterjal ja töö. Ma pakun, et selle raha eest on mõtekam investeering kasutatud S30 paar. Vaata mõnda suuremat lairiba ja kasuta otsingut.
    (mul on kunagi S30 olnud ja nüüd on FRS8 surroundkõlaris)
    -

Comment

FRS8-le nägin kunagi kuskil tagant avatud horn kasti. Otsi googlest tulemus ma arvan on selle raha eest hea.

Leidsin selle

Comment

Kui valmis saad, kutsu kuulama, tahaks isegi teada, mida selline pisike püss ära suudab teha.
        S A C
        Siberian Audio Concept

Comment

Originally posted by Allar88@Apr 10 2006, 21:51
          Kui valmis saad, kutsu kuulama, tahaks isegi teada, mida selline pisike püss ära suudab teha.
          Oi see püss suudab palju...tegin nendega Tl-id, vägagi meeldiv heli on.

Comment

Niiet oleks mõttekas soetada ikkagi FRS8?
            Kolakoguja

Comment

Mina soovitan kindlasti FRS8 osta, kõrged ja keskmised sagedused on vägagi meeldivad, midagi ei tüki liialt esile ja ära ka ei kao. Õiges kastis mängib ka madalaid piisavalt. Selle raha eest on küll palju saadud.

Comment

Selge jään FRS8 juurde, kas 4 või 8 oomi?
                Kolakoguja

Comment

Originally posted by pupsik46@Apr 11 2006, 17:49
                  Selge jään FRS8 juurde, kas 4 või 8 oomi?
                  aga see on ju vastavalt võimendile. kuskilt olen kuulnud ka et 8oomised on kvaliteedi mõttes paremad, aga kajuks enam ei mäleta mis poolest

Comment

Ise arvasin ka et 8 oomine on parem.
                    Kolakoguja

Comment

Millist lahendust kavatsed kasutada?

Mõlemad kaalutavad variandid on madala tundlikkusega.

Bassist ei ole midagi kõnelda, vt resosagedust. Niisiis kõlari jaoks tasub korraga kaaluda ka madalate esitaja hankimist.

Muide, mul on veel pakkumisel bg13-d.

Comment

Netis tuhnides jäi mulje, et peaks basse ja tundlikkust olema piisavalt.
                        Mingeid lisakõlareid kindlasti ei taha.

Copy/paste

My first response was, this must be the quart out of a pint pot, put that in metric! I did expect it, I listened in mono at first, to work I didn't expect the amount of sound especially from a 3" driver!!. Even in mono it spreads out to fill the room, and it does have an amazingly deep and full bass. It will handle all the music I want to listen to, orchestral and jazz with ease and clarity. When I'd got the pair (both with Blue-Tacked sides) working, the stereo effect lived up to the reputation that small speakers have only more so; a wide and deep sound stage and the speed and accuracy that only small drive units can deliver.

There is some concern in the forums about the sensitivity of the FRS 8's and any one of the other suitable drive units, they all seem to be about 81 db @ 1 Watt. The room I listen in is about 12 Ft square and with the Gainclones at nearly half way round the pot I can hear the strings in the opening of Brigg Fair and the loud passages are very loud indeed. I think any concerns about volume levels should not put anyone off.
                        Kolakoguja

Comment

Eks ise tehtud asi ole igaühele armas.

Selle elemendi tundlikkus on madal. Alla 100 Hz ta praktiliselt ei mängi, kuid isegi hästi.

Kui muid andmeid ja kara uskuda, siis kara on kena sirge küll.

Kõik saab selgeks alles kuulamisel ja võrdlemisel.

Qts poolest võiks dipoolikõlari teha, alustuseks lihtne kaa. Laud võiks olla poole meetri kanti ...

Comment

Bassist sel elemendil küll puudust ei jää, kuigi sageduskara järgi võiks vastupidi arvata. TL kast võtab sellest elemendist viimase välja ja ma ei ütleks, et seda vähe on. Aga eks igal inimesel ole oma mõõdupuu, mina jäin igatahes rahule.

Comment

Sageduskara on küll viimane asi mida tasub tõepäeha võtta, selgelt näha et seda on ümaratud ja piike madalamaks silutud. Tegelik pilt asjast on ikka hoopis teisest soost.
                              S A C
                              Siberian Audio Concept

Comment

Working...
                              X