Hei! Mina siin jälle lolli järjekindlusega. Kannatage ära, see on viimane kord. Kuna nagu öeldud, viimane kord ,siis ma vist võin öelda mida tahan, ex? Ma ei saa sellest foorumist aru. See foorum on kuidagi valesti.Võib olla peax olema pealkirjax mingi kulo elektroonika ring vöi mustamäe pioneeride ring. Või radiotehnika või audese ring, ma ei tea. Mnjahh, macirahvas nagu me keik oleme(mina kaasa arvatud)-küllap selline ka vastav foorum.Te juu võite mulle vastu vaielda,et noorte kasvatamine jne. Aga samas teie, kes te olete vanemad ja midagi teate(kui teate),siis teie suhtumine noorematesse on ka naca üle olev. Ja samas võib öölda ,et ka teie ei tea midagi. Sest te olete pärit nö.nõuka ajast. Teil puudub täielik huvi selle vastu mis on maailmas toimunud ca. 50 aasta jooksul.. Te võitegi rääkida ainult audesest ja radiotehnikast,estooniast ja paarist odavast visatonist.. Kurb.Sest isegi, võtke mingid venemaa foorumid, siis isegi nemad on ammu hüljanud sellised teemad nagu radiotehnika jne.
Ma ei ole eriti viicinud siin süveneda, aga mul on selline arvamus,et näitex võimendi foorumis on umbes 4-5 teoreetikut,aga pole näinud miskit super asja nende poolt, rohkem ikka nagu osavate kätte ring.
Samad numbrid kehtivad ka audio ja kõlari foorumi kohta.(enamvähem). Selline on see tänapäeva eestimaa-mannetu. Mina igatahes kolin kuhugi teise foorumisse. Kus nii igav pole.
Ja ärge nüüd arvake ,et ma kuidagi ennast täis olen. Ei ole, pigem põen sellist alaväärsuskomplexi.
Et ma midagi ei tea.
Ilmselt läheb veel eestimaal hulga aega kui saadakse aru mis on vahepeal selle30 -50 aastaga toimunud audio vallas ja muidu ka. Senix tuleb ratsutada radiotehnika seljas ja olla uhke enda üle.
Modedelealun kustutada kõik minu alustatud teemad. See oli exitus.Ma arvan ,et ma võin seda paluda.Inimene teeb siin ilmas ikka exisamme.Sorry.
walwal is dead! Finita!
Ma ei ole eriti viicinud siin süveneda, aga mul on selline arvamus,et näitex võimendi foorumis on umbes 4-5 teoreetikut,aga pole näinud miskit super asja nende poolt, rohkem ikka nagu osavate kätte ring.
Samad numbrid kehtivad ka audio ja kõlari foorumi kohta.(enamvähem). Selline on see tänapäeva eestimaa-mannetu. Mina igatahes kolin kuhugi teise foorumisse. Kus nii igav pole.
Ja ärge nüüd arvake ,et ma kuidagi ennast täis olen. Ei ole, pigem põen sellist alaväärsuskomplexi.
Et ma midagi ei tea.
Ilmselt läheb veel eestimaal hulga aega kui saadakse aru mis on vahepeal selle30 -50 aastaga toimunud audio vallas ja muidu ka. Senix tuleb ratsutada radiotehnika seljas ja olla uhke enda üle.
Modedelealun kustutada kõik minu alustatud teemad. See oli exitus.Ma arvan ,et ma võin seda paluda.Inimene teeb siin ilmas ikka exisamme.Sorry.
walwal is dead! Finita!
Comment