Teade

Collapse
No announcement yet.

Crossover

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Hei! Mina siin jälle lolli järjekindlusega. Kannatage ära, see on viimane kord. Kuna nagu öeldud, viimane kord ,siis ma vist võin öelda mida tahan, ex? Ma ei saa sellest foorumist aru. See foorum on kuidagi valesti.Võib olla peax olema pealkirjax mingi kulo elektroonika ring vöi mustamäe pioneeride ring. Või radiotehnika või audese ring, ma ei tea. Mnjahh, macirahvas nagu me keik oleme(mina kaasa arvatud)-küllap selline ka vastav foorum.Te juu võite mulle vastu vaielda,et noorte kasvatamine jne. Aga samas teie, kes te olete vanemad ja midagi teate(kui teate),siis teie suhtumine noorematesse on ka naca üle olev. Ja samas võib öölda ,et ka teie ei tea midagi. Sest te olete pärit nö.nõuka ajast. Teil puudub täielik huvi selle vastu mis on maailmas toimunud ca. 50 aasta jooksul.. Te võitegi rääkida ainult audesest ja radiotehnikast,estooniast ja paarist odavast visatonist.. Kurb.Sest isegi, võtke mingid venemaa foorumid, siis isegi nemad on ammu hüljanud sellised teemad nagu radiotehnika jne.
    Ma ei ole eriti viicinud siin süveneda, aga mul on selline arvamus,et näitex võimendi foorumis on umbes 4-5 teoreetikut,aga pole näinud miskit super asja nende poolt, rohkem ikka nagu osavate kätte ring.
    Samad numbrid kehtivad ka audio ja kõlari foorumi kohta.(enamvähem). Selline on see tänapäeva eestimaa-mannetu. Mina igatahes kolin kuhugi teise foorumisse. Kus nii igav pole.
    Ja ärge nüüd arvake ,et ma kuidagi ennast täis olen. Ei ole, pigem põen sellist alaväärsuskomplexi.
    Et ma midagi ei tea.
    Ilmselt läheb veel eestimaal hulga aega kui saadakse aru mis on vahepeal selle30 -50 aastaga toimunud audio vallas ja muidu ka. Senix tuleb ratsutada radiotehnika seljas ja olla uhke enda üle.
    Modedelealun kustutada kõik minu alustatud teemad. See oli exitus.Ma arvan ,et ma võin seda paluda.Inimene teeb siin ilmas ikka exisamme.Sorry.
    walwal is dead! Finita!

    Comment


      #17
      Üldiselt on jah nii moodi et siin foorumis on koos need kellele meeldib lobiseda. Need kes ka midagi teevad, on kuskil mujal või ei aja üldse foorumite kaudu asju.

      Comment


        #18
        Tõepoolest, foorumi tase on palju langenud viimase aasta jooksul. Kuigi samas on valminud ka palju huvitavaid projekte ( tegu pole ainult Raadiotehnikaga või mõne muu säärasega)
        Huvitavat lugemist siiski leiab veel.

        Comment


          #19


          Postitatud: Apr 14 2006, 09:50

          Postitatud: Apr 14 2006, 12:34


          biggrin.gif täielik huvipuudus
          Nuujah.. ja selline jutt ka veel Suure Reede hommikul.

          Kas Sa foorumi reegleid oled lugenud ?



          *ära mitte kunagi arva, et keegi on kohustatud sulle vastama. ei ole kohustatud.


          Ma ei ole eriti viicinud siin süveneda, aga mul on selline arvamus,et näitex võimendi foorumis on umbes 4-5 teoreetikut,aga pole näinud miskit super asja nende poolt, rohkem ikka nagu osavate kätte ring.
          Kas Sa elektroonikute kokkutulekul oled käinud ?






          hehh. ma ei taha osta , ma ei taha ehitada, ma küsisin mis te sellest arvate.aga viidete eest sänx.


          Aga mida Sa siis tahad ?


          Edit: ma ei vaidle sellele vastu, et põhiteemad on radiotehnika ning estoonia. Ja foorumi nimi võiks täitsa mustamäe pioneeride ring olla.
          Kuid mõtle laiemalt. Noortel raha vähe ja nad tahavad ise midagi teha, asja uurida, teada saada mispidi jootekolbi käes tuleb hoida. Kvaliteet polegi esmatähtis. Peamine on kogemuste omandamine , huvi rahuldamine.
          Muide, omal ajal kui naabripoisid omavahel vestlesid , mitu pudelit õlut saaks taskuraha eest, rehkendasin selle mõttes kassetihunnikuks kohe ringi.

          Martin@tunneb , et aasta on korda läinud, kui on vähemalt üks inimene pandud (ja mitte vastu ta tahtmist) xxxxx asemel kolbi käes hoidma.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

          Comment


            #20
            PALUN KUSTUTADA KÕIK MINU TEEMAD! walwal is dead!

            Comment


              #21
              Kuna walwal niikuinii loeb foorumit edasi siis selgitan väheke:

              Siin foorumis on ka selliseid inimesi, kelle päevatöö on elektroonika. Ja keeruline elektroonika. Palju keerulisem kui TDA võimud ja radiotehnika lappimine. Ja nende hulka kuulun ka mina. Mina vastan postitustele enamasti siis kui: on näha et inimene küsib infot JUURDE. Ehk siis on enne kodutööd teinud. Ja siis kui ei kasutata rateee ceelt. Ja siis kui on näha et küsimus pole mõeldud ainult kõvatamiseks.
              Profil ja asjaarmastajal on vahe sees: profi eelarve on enamasti 100 korda suurem. Profil on projektide realiseerimiseks kindel aeg. Seetõttu ei tegele profid vähemalt töö ajal radiotehnika võimu 5W võimsamaks muutmisega. Amatööril ja hobistil on enamasti vastupidi. Raha pole aega on. On ka selliseid kel raha on ja aega kah on, need on haruldused.
              Reaalsus on see et foorumis on nii inimesi, kes teevad kuus kuud vilkuvaid tulukesi kui ka neid kes teevad TDA baasil võimu 0ist alates koos trükkplaadi ja korpusega poole päeva jooksul valmis.
              Mis on point. Point on selles et pole vaja praalida ja pettunud olla, enamasti on viga ikka sinus endas mitte muus maailmas.

              Comment


                #22
                õige jutt...ning kui rohkem inimesi aru saaks, et nii need asjad ongi, siis oleks ilmselt palju vähem ka mõttetut kõvatamist ning pettumist/solvumist selle peale, et suured targad foorumis igas järgnevas projektiteemas jälle kogu teooriat lahti ei viitsi seletada ning tagatipuks veel kogu projekti kava küsija jaoks otsast lõpuni valmis ei tee.
                tänapäeva noorus (kuhu hulka vanuse poolest peaks vist tegelikult siiski ka ennast lugema ) tundub arvavat, et foorumid on mingi võluauk, mida külastades neist automaatselt "tehakse targad" huvitav suhtumine, kusjuures sama arvatakse koolis käimise kohta, ja eriti igasuguste tasuliste lisakursuste puhul kooli kõrvalt.

                mina olen vist selline tegelane, kes võib öelda, et on väga suure osa oma teadmistest nii arvuti kui helitehnika vallas saanud just foorumeid LUGEDES ja ise netiavarustes tuhnides. seejuures olen väga õnnelik, et ingliskeel sai niirvõrd hästi selgeks õpitud, ning samas on üsna kahju, et venekeel niivõrd nõrgaks jäi
                leian, et noored tegijad peaksid olema tänulikud, kui vanemad ja suuremad targad leiavad vahest aega ning viitsimist asjast rääkida, kuna tõepoolest, ega keegi neid ju selleks ei kohusta!

                lõpetuseks mõned lingid siia teemasse ka minu poolt, kuivõrd sai just äsna omalegi crossoveri teooriat otsitud: üldine jutt http://www.bcae1.com/xoorder.htm
                minumeelest väga ainulaadne atrikkel erinevate komponentide mõju kohta filtri ahelas http://www.humblehomemadehifi.com/Crossover.html

                millalgi võiks keegi siin teemas olevad lingid kokku korjata ning esimesse posti panna ning teema ehk isegi stickyks teha

                Comment


                  #23
                  Originally posted by wiltz@Apr 24 2006, 15:05
                  minumeelest väga ainulaadne atrikkel erinevate komponentide mõju kohta filtri ahelas http://www.humblehomemadehifi.com/Crossover.html
                  Need on muide Speaker Worksiga arvutatud ja kuvatud filtrid ning graafikud.

                  Comment

                  Working...
                  X