Teade

Collapse
No announcement yet.

S-30 ühendamine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: S-30 ühendamine

    Esmalt postitatud OSX poolt
    tegelikult on olukordi kus just "nurga taga" kuuled kuidas moonutab.Ja otse kuulates on kisa nii suur et moonutus kõrvades on suurem kui valjukatel...
    Kõrgetel ei lähe mitte signaal valjuks vaid hoopis kandiliseks - sellest pulseerivast alalisvoolust läheb kõrge reeglina uuele olekuringile.Siinuselisest läbiminekut on korda vähem ette tulnud kuid on (PA tehnikas).
    nojah, eeldasin et kui kuulaja otse ei kuule moonutust siis ega ta nurga taga kah midagi ei kuule, isegi seda kõrvade moonutust. lahenduseks keerab volli veel juurde

    kõrgete osas jäägu füüsika valitsema maakeele üle
    k.

    Comment


      #17
      Vs: S-30 ühendamine

      Proovin selgitada veidi siis.Alalisvool tekib helisignaali siis kui väljundsignaal üritab ületada toiteploki poolt võimaldatava.Kõige kergemini tekib see nähtus kõrgetel kuigi põhimõtteliselt võib see tekkida mistahes sagedusribas.Nähtust tuntakse klippimisena ja minu poolt antud kirjeldus "kandiline" kirjeldab siis signaali kuju ossi ekraanil.Nõrgemal võimul on madalam toitepinge ja sellest tulenevalt läheb ka klippima väiksemal nivool.Seetõttu siis lasebki nõrgem võim võimsa kõlari kõrged kotti.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

      Comment


        #18
        Vs: S-30 ühendamine

        Ega seda alalisvoolukomponenti ei tarvitsegi niiväga tekkida kui piiramine on mõlemalt poolt ühepalju. Pealegi, võimalik alaliskomponent ei pääse harilikult üldse kõrgsageduselemendile, kõlaris olev filter ei lase seda läbi.
        Mis aga valjuhääldile (eriti kõrgsageduselemendile) väga rängalt mõjuvad, on klippimise puhul paratamatult tekkivad harmoonilissagedused. Nende osatähtsus võib kasvada isegi mitmekordseks (lisandub ka ultraheli), kõrgsageduselemendi võimsus on aga valitud reaalse ja tavalise muusika järgi.
        Elektroonika töötab suitsu baasil.
        Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
        Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

        Comment

        Working...
        X