Teade

Collapse
No announcement yet.

Soovitage high-end kõlareid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Soovitage high-end kõlareid

soov siis endale osta kvaliteetsema heliga kõlarid(keskmisest kvaliteetsemad)
    tumma mille pind on 30ruutu muusika varjeerub jazz-ist popini ! kõlaritest olen nõus välja käima 50k
    Kes oskab, see teeb,kes ei oska, see õpetab!!!

Hifi klubi, roosikrantsi tänaval. Sealt saad asjalikumat nõu. Laupäeval on kella 16.00ni lahti

Comment

Originally posted by KaruTEC@May 13 2006, 02:48
      Hifi klubi, roosikrantsi tänaval. Sealt saad asjalikumat nõu. Laupäeval on kella 16.00ni lahti
      suured tänud käin läbi
      Kes oskab, see teeb,kes ei oska, see õpetab!!!

Comment

mine vaata kiisa tänavale audiocenterisse ka, kallimad dali'd on päris head.

Comment

Sinna Kiisa tänavale tuleks kindlasti minna, HiFi klubis on suht vähe selles hinnaklassis kõlareid kuulamiseks koha peal olemas. Audiotsenteris on Dalit väga paljudes variantides olemas. Kallimad Dalid on tõesti väga head.

Comment

võib öelda, et täpselt sama valikuga murran ka ise hetkel pead

Tuba on ka selline 30-40 ruutu läbi kahe korruse ja seega pean muuhulgas oluliseks ka piisava võimsuse olemasolu.

Eesti tingimustes midagi konkreetset netist väljavalitut kuulata on suht võimatu.
            Kaupluseid, kust üldse midagi tellidagi saaks, olen leidnud kolm.
            Mainitud Hi-fi Klubi, Audiocenter ja veel Leventa AS-i (Viva Elektroonika) Rocca kauplus. Viimases tegeleb selliste soovidega keegi Fred.

Minu enda tehnika, mahamängija ja resiiver on Denoni 3910 ja 3805. Juurde tulemas veel lõppvõimuks Roteli 1080.

Otsingute tulemusena olen enda maitse järgi leidnud sellised potensiaalsed esikõlarid(alates odavamatest):

Dali Concept 10 (Audiocenter)
            Dynaudio Audience 82 (Hi-Fi Klubi)
            Monitor Audio GS 60 (Hi-Fi Klubi läti kaudu tellitult)
            B&W 703 (Hi-Fi Klubi ja Leventa)
            B&W 803S (Hi-Fi Klubi ja Leventa)

Siin on küll esimese ja viimase hinnavahe ise vat et 50k.
            Viimane valitu eeldaks ka kõigi suurepäraste omaduste ilmnemiseks kindlasti veel kallimat tehnikat.

Kui on mahti, kommenteerige.

Comment

On sul neist kanditaatidest mõnda õnnestunud kaupluse truuridel ise kuulata?

Comment

Mõndasid on õnnestunud
                Dynaudiosid ja B&W 703-e väiksemat venda 704 mudelit. Neist minu töntsi kõrva hinnangul oli vat et Dynaudio veel parem. Muidugi tehnika mis Dyn-idel taga oli ja ka muusika millelt suurepärast kõla nautida võis oli nende puhul kallim/efektsem.

Kuna ise olen Tartust ja linna poole kogu aeg ei sattu siis
                Audiocentrisse pole kahjuks veel Dalisid proovima saanud aga plaanis on kindlasti.

Ja sellega meie väikse "konnatiigi" tingimustes minu leitud kõlarite kuulamisvõimalused peaksid ka piirduma .

Comment

Vs: Soovitage high-end kõlareid

mine riiga www.hi-end.lv ja siis mitte-nii-hi-end on ka: elkor center, monitor audio ja canton'i erinevaid mudeleid saad ühe käiguga kuulata, ma loodan. pole poesellide sõbralikkust proovinud.

Comment

Tänud!

Laupäeval oligi mingi plaan üle pika aja perega veeparki jne minna.
                    On see ikka miskis kaubanduskeskuses "Elkor Center" mis on jõe ääres Krasta 60, peale seda Lido õklamise centrit?

või on kodu poole väljasõidu teel Brīvības 201?

kodukal kontaktides üldse miski Бульвар Бастея 16, 2-й этаж, Рига LV???

sel kodulehel muidu Monitor Audiot nende pakutavate tootjate seast ma ei leidnud. Võib olla ka, et sellel firmal on veebilehe haldamine tüüpiliselt lätakatele teisejärguline tegevus.

kui sattun ja kui muljet avaldab siis ka muljetan.

Comment

Elkor Center krasta 60 pole käinud, aga kui vaadata brivibas 201 elkori valikut, siis vaevalt üks kauplusekett kahes poes nii suurt valikut hoiab. kodulehel on neil kodutehnika. samas helitehnikast oli poes väljas 5 erinevat pro-ject grammofoni, uued marantzi mudelid. sellist normaalset hifit oli seal nii palju , nagu tallinnas kõikides poodides kokku. aga kui hi-end'i tahad, siis ikka see teine pood Бульвар Бастея 16, 2-й этаж, aadressi ei tea, aga vtoroi etazh oli küll, vanalinna lähedal.

Comment

Kulla mees.
                        Kui soovid sellises hinnaklassis kölareid, siis vöta juba töesti reis üle mere ette.
                        Näiteks Rootsis on ka juba tagasihoidlikus euronicus selline valik roteleid ja dalisid poes olemas, et vötab silmeeest kirjuks. Rääkimata kallimatest ja "tundmatumatest" ja tuntumatest kaubamärkidest.
                        Ahh, mis ma siin soiun, lihtsalt Eestis olev kaubavalik ajab stressi.

Igaljuhul edu, ja kuluta raha möistlikult

Comment

On pakkuda ühed High-End heliga kõlarid.
                          4 esimest pilti siit:
                          http://hipiaudio.myphotoalbum.com/vi...umName=album01

Comment

Esmalt postitatud ylk poolt
                            Otsingute tulemusena olen enda maitse järgi leidnud sellised potensiaalsed esikõlarid(alates odavamatest):

Dali Concept 10 (Audiocenter)
                            Dynaudio Audience 82 (Hi-Fi Klubi)
                            Monitor Audio GS 60 (Hi-Fi Klubi läti kaudu tellitult)
                            B&W 703 (Hi-Fi Klubi ja Leventa)
                            B&W 803S (Hi-Fi Klubi ja Leventa)
                            .
                            Dali kõaritest kuula kindlasti ka Ikon-eid. Kui kuulad palju rocki/metal muusikat, siis kindlasti mõtle, kas Ikonid ikka sobivad....

Comment

Esmalt postitatud hipi poolt
                              On pakkuda ühed High-End heliga kõlarid.
                              4 esimest pilti siit:
                              http://hipiaudio.myphotoalbum.com/vi...umName=album01
                              pildid nüüdsest uues kohas. (myphotoalbum konto kustutati ära, vist liiga kommertslikud pildid paistsid)

http://www.pildialbum.org/pictures.php?action=4&id=3610

Comment

Working...
                              X