Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Ega neil otseselt viga midagi polegi, kuid minule tundub kuidagi liiga "kliiniline". Jazzi, klassikat ja ka poppi on nendega päris hea kuulata. Aga ma ütlen, et see võib tulla ka minu võimu/cd mängija/kõlarite kombinatsioonist (ja võib-olla ka cd-st). Igal juhul on oma kõrv kuningas ja tasub ise kuulata
Kas oled sisse ka piilunud kuidas kvaliteet? Ise oled nendega rahul ? Mul oli just plaan neid ostma minna.
eip, sisse piilunud pole. aga muidu olen põhimõtteliselt rahul küll - mine ja kuula neid kindlasti.
50Centi "Outta Control", Miles Davise "Nuit sur les Champs-Élysées" ja Arvo Pärdi "Orient Occident" (ja palju palju muud) kõlavad väga väga hästi.
vahepeal sai ära otsustatud ja kõlarid juba kohal ka
sedapuhku siis B&W 803s
omas väikses kodukeses poleks midagi nii head kuulda lootnud
esmakõla, mis mingi juhusliku loo mängimisega kõrvu jõudis, pani lausa vanduma.
ühesõnaga - väga väga paksult rahul
Vaatamata sellele, et neist kõlaritest maksimumi kättesaamiseks peaks võimu ja mahamängija veel 2-3 x kallimate vastu välja vahetama.
Kui arvestada et igast helisüsteemist on just kõlarid objektiivselt kõige kehvemate parameetritega seadmed heli teel plaadilt kõrvani, siis muude osade 2-3 korda kallimate vastu vahetamine enam nii suurt hüpet kvaliteedis kaasa ei too. Muutuma hakkavad põhiliselt nüansid, kui muidugi enne ei olnud võim ja plaadimängija mingi totaalne kräpp. Seda kräppi sul kindlasti kodus ei ole, kui 803s-id probleemideta eelarvesse mahtusid.
Kas kõlarid just kõige tähtsamad on aga erinevate kõlarite erinenevused on palju suuremad kui elektroonikal.
Väga oluline on kõlarite endi kõrval kuulamisruumi akustika ja selle sobivus kõlaritega.
Hind on tegelikult n-inda tähtsusega. Mul näiteks on võimu ja kõlarite hind kokku umbes pool CD mängija hinnast aga CD pole siiski kõige veatum osa süsteemist. Vabandab muidugi see, et kõlarid on ise ehitatud ja võim tuntavalt ümber ehitatud.
Comment