Teade

Collapse
No announcement yet.

Infot Vega kõlarite kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Infot Vega kõlarite kohta

tahaks siis teada kõike mida teada on (hind, kvaliteet, tehnilised andmed täpsemad)...netist ei leidnud midagi ja foorumist ka nagu mitte...
    Pildid:
    http://theanswer.msn.ee/vega

S-30B on paremad kui need käkid...
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

sellele vaidleksin vastu kuna olin just ennem s-30B omanik ja nendest vegadest tuleb märksa parem heli (minu arust) bass on kindlasti parem kuna nende vegade valjukas on ise sama suur ui s-30ne kast

Comment

bassikas 35GDN-1-8
        kõrged 10GDV-2
        pikaajalike piirvõimsus 35W, lühiajaline 90W (nominaal arvatavasti 10-15W)
        takistus 8oomi
        riba 50-20000Hz
        tundlikus 86dB
        alumiiniumi sisaldus 0,45kg :P

isiklik arvamus: suht asjalikud kastid, paremad kui S30d
        praktiline kogemus: kasutan teleka taga neid

Comment

Originally posted by Theanswer@May 16 2006, 21:04
          sellele vaidleksin vastu kuna olin just ennem s-30B omanik ja nendest vegadest tuleb märksa parem heli (minu arust) bass on kindlasti parem kuna nende vegade valjukas on ise sama suur ui s-30ne kast
          Helipilti ei määra bassielemendi suurus või bassi müdina kõvadus (muidugi ei saa ka ilma bassita)
          Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
          Andres, djhut.pri.ee
          59103952

Comment

Originally posted by andmets+May 17 2006, 17:09--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (andmets &#064; May 17 2006, 17:09)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-Theanswer@May 16 2006, 21:04
            Helipilti ei määra bassielemendi suurus või bassi müdina kõvadus (muidugi ei saa ka ilma bassita)[/b][/quote]
            seda kindlasti. Mind lihtsalt ärritas kergelt Cheoppsi "üli informatiivne" postitus. Kusjuures ta ei märkinud mille poolest need käkid halvemad on...millegi pärast arvan et ta ei ole kuulnudki mis heli need vegad teevad (võin muidugi eksida)

igatahes keegi mingit hinda oskab neile pakkuda?

Comment

Vs: Infot Vega kõlarite kohta

sai need kastid lahti kistud ja seest avastasin kõrgete tagant nagu ikka vene kõllidel mingi riideid täis kotid. Mõte oli aga kastil vatiiniga damping teha seintele...kas see kott jääb siis segama või on teda seal vaja?

ja üldse kas nende kõllide puhul on sellest dampingust kasu?

Comment

Praktika ja füüsika näitab, et selline keset kõlari kasti olev/rippuv summutus on efektiivsem sama materjali mahu korral, kui kasti seintele kleebitud summutus.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
                  Praktika ja füüsika näitab, et selline keset kõlari kasti olev/rippuv summutus on efektiivsem sama materjali mahu korral, kui kasti seintele kleebitud summutus.

siit ma siis võin järeldada et kui seintele pandud dampingu kogumaht on suurem selle rippuva asja mahust siis võib loota et seintel olev damping on parem?

Comment

Esmalt postitatud Theanswer poolt
                    Helipilti ei määra bassielemendi suurus või bassi müdina kõvadus (muidugi ei saa ka ilma bassita)[/b]
                    seda kindlasti. Mind lihtsalt ärritas kergelt Cheoppsi "üli informatiivne" postitus. Kusjuures ta ei märkinud mille poolest need käkid halvemad on...millegi pärast arvan et ta ei ole kuulnudki mis heli need vegad teevad (võin muidugi eksida)

igatahes keegi mingit hinda oskab neile pakkuda?[/quote]

Jah!Olen kuulnud mõlemaid.Ning mitte vähe.Sama võimendi taga oli heli(minu arvates, loomulikult) S-30B kõlaritel tunduvalt meeldivam.See ei kehti loomulikult mõtetu "jenka" jm. pralle kuulamisel.Need kuidagi tuimad kõlarid...Muidu kooste poole pealt ei oska kommenteerida(pole teda harutanud lahti); tea mis filtrid kasutusel...

Muidu kõlari paari hind oleks kusagil 450..600.-/paar.Kui loomulikult kastid korralikud ning elemendid ruunamatta...
                    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                    Projektide pildid
                    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Esmalt postitatud Theanswer poolt
                      siit ma siis võin järeldada et kui seintele pandud dampingu kogumaht on suurem selle rippuva asja mahust siis võib loota et seintel olev damping on parem?
                      Loota võid aga summutusmaterjali kulu erinevus võib olla kordades.

Comment

tänan vastuste eest. Ei hakka nende kõlaritega siis rohkem jändama ja keskendun estonia 25AC-311-le

Comment

Working...
                        X