Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
tahaks siis teada kõike mida teada on (hind, kvaliteet, tehnilised andmed täpsemad)...netist ei leidnud midagi ja foorumist ka nagu mitte...
Pildid: http://theanswer.msn.ee/vega
sellele vaidleksin vastu kuna olin just ennem s-30B omanik ja nendest vegadest tuleb märksa parem heli (minu arust) bass on kindlasti parem kuna nende vegade valjukas on ise sama suur ui s-30ne kast
Originally posted by Theanswer@May 16 2006, 21:04 sellele vaidleksin vastu kuna olin just ennem s-30B omanik ja nendest vegadest tuleb märksa parem heli (minu arust) bass on kindlasti parem kuna nende vegade valjukas on ise sama suur ui s-30ne kast
Helipilti ei määra bassielemendi suurus või bassi müdina kõvadus (muidugi ei saa ka ilma bassita)
Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
Andres, djhut.pri.ee
59103952
Originally posted by andmets+May 17 2006, 17:09--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (andmets @ May 17 2006, 17:09)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-Theanswer@May 16 2006, 21:04 sellele vaidleksin vastu kuna olin just ennem s-30B omanik ja nendest vegadest tuleb märksa parem heli (minu arust) bass on kindlasti parem kuna nende vegade valjukas on ise sama suur ui s-30ne kast
Helipilti ei määra bassielemendi suurus või bassi müdina kõvadus (muidugi ei saa ka ilma bassita)[/b][/quote]
seda kindlasti. Mind lihtsalt ärritas kergelt Cheoppsi "üli informatiivne" postitus. Kusjuures ta ei märkinud mille poolest need käkid halvemad on...millegi pärast arvan et ta ei ole kuulnudki mis heli need vegad teevad (võin muidugi eksida)
sai need kastid lahti kistud ja seest avastasin kõrgete tagant nagu ikka vene kõllidel mingi riideid täis kotid. Mõte oli aga kastil vatiiniga damping teha seintele...kas see kott jääb siis segama või on teda seal vaja?
ja üldse kas nende kõllide puhul on sellest dampingust kasu?
Praktika ja füüsika näitab, et selline keset kõlari kasti olev/rippuv summutus on efektiivsem sama materjali mahu korral, kui kasti seintele kleebitud summutus.
Praktika ja füüsika näitab, et selline keset kõlari kasti olev/rippuv summutus on efektiivsem sama materjali mahu korral, kui kasti seintele kleebitud summutus.
siit ma siis võin järeldada et kui seintele pandud dampingu kogumaht on suurem selle rippuva asja mahust siis võib loota et seintel olev damping on parem?
Helipilti ei määra bassielemendi suurus või bassi müdina kõvadus (muidugi ei saa ka ilma bassita)[/b]
seda kindlasti. Mind lihtsalt ärritas kergelt Cheoppsi "üli informatiivne" postitus. Kusjuures ta ei märkinud mille poolest need käkid halvemad on...millegi pärast arvan et ta ei ole kuulnudki mis heli need vegad teevad (võin muidugi eksida)
igatahes keegi mingit hinda oskab neile pakkuda?[/quote]
Jah!Olen kuulnud mõlemaid.Ning mitte vähe.Sama võimendi taga oli heli(minu arvates, loomulikult) S-30B kõlaritel tunduvalt meeldivam.See ei kehti loomulikult mõtetu "jenka" jm. pralle kuulamisel.Need kuidagi tuimad kõlarid...Muidu kooste poole pealt ei oska kommenteerida(pole teda harutanud lahti); tea mis filtrid kasutusel...
Muidu kõlari paari hind oleks kusagil 450..600.-/paar.Kui loomulikult kastid korralikud ning elemendid ruunamatta...
siit ma siis võin järeldada et kui seintele pandud dampingu kogumaht on suurem selle rippuva asja mahust siis võib loota et seintel olev damping on parem?
Loota võid aga summutusmaterjali kulu erinevus võib olla kordades.
Comment