Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarid ja supakas resiiverile Denon AVR 2807.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlarid ja supakas resiiverile Denon AVR 2807.

Mõte osta uus resiiver Denon AVR 2807 ja ehitada selle tarvis 7.1 kõlarikomplekt ja aktiivsubwoofer.Silma jäi esialgu visaton system CT 130A,aga see läheb arvatavasti liiga kalliks.Millised võiksid olla alternatiivsed variandid?Takistus 8 oomi ja nominaalne võimsus vähemalt 100W.

Originally posted by hifi@May 27 2006, 19:27
    Mõte osta uus resiiver Denon AVR 2807 ja ehitada selle tarvis 7.1 kõlarikomplekt ja aktiivsubwoofer.Silma jäi esialgu visaton system CT 130A,aga see läheb arvatavasti liiga kalliks.Millised võiksid olla alternatiivsed variandid?Takistus 8 oomi ja nominaalne võimsus vähemalt 100W.
    Tere. Küsin kohe, et milleks nii võimsaid kõlareid? Ma ei ole küll antud resiiveri võimsustega kursis, aga kahtlen, et see 7 x 100 w on. No ja vaevalt, et sa filme vaatad, nii et võimsus põhjas on. Kodukinole ei ole vaja suurt võimsust. Ainukesed asjad, mis peaksid võimsad olema on keskkõlar ja aktiiv supakas.
    Niisiis, minu soovitus sinu soove arvestades on järgmine: efektid - w 130 s + sc10n, keskkõlariks couplet light.
    http://www.visaton.com/english/artik..._742_6_20.html
    Seal on kõrgsagedus G20SC , selle võid asendada ka SC10N-ga, suurt vahet ei ole.
    Main kõlariteks siis Wox 250 Light. Seal kõrgsagedusega sama lugu.
    http://www.visaton.com/english/artik..._743_6_86.html
    Aktiivsupakat kahjuks ei oska soovitada.

Edu.

Kui suuruse hullustus üle läheb ja raha puudu jääb, siis võid valida kõikides ikõlarites w130s asemel w100s ja põhikõlariteks wox 200 light. Ja muidugi nendele woxidele ei ole ka mõtet neid high-end bassikaid panna. W seerja bassid sobivad ka ilusti sinna.

Comment

Põhjus,miks nii kalli resiiveri tahan osta on selles,et sellel on HDMI sisendid ja väljund,mis tulevikus hädavajalikud.Seepärast tuleb ka rohkem raha välja käia.Lihtsalt suuruse hullustusest,nagu sa ütlesid ma seda raha välja ei käiks.Resiiveri võimsus on 6 oomiste kõlaritega 140W kõlari kohta ja 8 oomistega 110W.Sinu pakutud VOX 250 light ja Couplet light on 4 oomised ja ei sobi.

Comment

Võimsus "7-Kanal-Endstufe mit 140 Watt (6 Ohm, DIN) pro Kanal".
        Arvestades tegemist on saksa DINiga ja sa teed 8 oomised kõlarid siis peakõlarite RMS võimsuseks piisaks 80W (oletades et kõlarite rms on reaalne, mitte suvaline lambinumber). Kui raha peale vihane olla siis võib alati ka igaksjuhuks duubeldada.
        OT: polegi viitsinud uurida, milleks see HDMI oluline on("tulevikus hädavajalik"), seletatakse miskit pildikvaliteedist kuid ressiiver ju pilti ei näita...tundub rohkem reklaamijamana.
        edit:CT 130A ei paista sugugi kalli komplektina - Visatoni keskklass, elemente on veits palju. Odavamalt Alto2+Alto1+veel midagi. ~13k kui kellelgi teha lased.
        viimati muutis kasutaja marcor1; 30 m 2006, 12:37.
        -

Comment

Vs: Kõlarid ja supakas resiiverile Denon AVR 2807.

Oled kindel,et 80W piisaks?Mina ei ole,sest mul halb komme vahel joomase peaga volüümi nuppu näppida.Minu jaoks on CT 130A piisavalt kallis,vähemalt 25K peaks arvestama.Kui aktiivsupakas,siis lisaks võimendi maksumus.HDMI sisendid on olulised HDTV puhul.

Comment

Rääkisin lihtsalt oma kogemusest - ressiiver 125 W (6 oomi juures, saksa DINi järgi), esikõlarid 60W. No tiba jääb puudu kõlaritest kuid võimendi hakkab ise ka moonutama, seega head heli sealt ei tule.
            Võta kasutajaga intz v. hipi ühendust kui soovid tellida, räägi soovidest ja rahast ning võibolla saate kaubale..."tarneajad" võivad pikad olla
            -

Comment

kas pleksiklaasist kõlari kasti ehitamine on väga loll idee?

Comment

Esmalt postitatud heigov poolt
                kas pleksiklaasist kõlari kasti ehitamine on väga loll idee?
                Jah, ja vale teema.
                Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Working...
                X