Teade

Collapse
No announcement yet.

visaton tornid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

visaton tornid

sain lõpuks siis oma projektiga ühele poole. aega ta võttis a valmis sain. millest siis juttu..
    ükspäev mõtlesin siis et oleks vaja uusi kõlareid. mõeldud tehtud. tellisin siis
    elemendid W170S ja sc10n.ja sai siis ehitusega alustatud.
    kõlari kastid on ehitatud 20mm vineerist. kõrgust kastidel 130cm laius 20 cm ja sügavus 20 cm. kast on eraldatud umbes keskelt vahe seinaga ülemine osa on 30l, mis on siis elementide mänguala (Kahjuks kasti kokku panemisest pildid puuduvad). kasti alumine osa on täidetud liivaga. üks kast kaalub umbes 40 kg. ääred ja oksakohad ning augud said pahtlit tunda. kasutasin siis nö autopahtlit.
    kui sai pahteldatud ja lihvitud siis sai hakata spoonima:P . kasutasin männispooni ja kleepisin selle kasti külge moment puidu liimiga. raskuseks kasutasin erinevat kola. pudelid hantlid kanistird jne. niiet raskuseks kujunes umbes 100kg
    spooni peitsisin pruunika tooniga ja lakkisin ära tulemus jäi päris hea. võrreldes mu eelmiste kõllidega elektronika 25 ac-128 on heli ikka mitmeid kordi parem. bassi on parajalt mängib suht madalale ja kõrgemad helid on täpsed.
    siin siis ka mõned pildid http://www.zone.ee/lord_jyrgen/k%f5lari%20pildid/

mis siis muud: kiitke, laidke, tehke maha.

Vs: visaton tornid

Täitsa ilus tulemus ju! Eks natuke võiks ju iga asja puhul nuriseda. Isiklikult mind häirks see vahe elemendi ja selle süviku vahel. Aga muu kallal ei oska eriti nuriseda. Jõudu edaspidiseks!

Comment

Esmalt postitatud Silver poolt
      Täitsa ilus tulemus ju! Eks natuke võiks ju iga asja puhul nuriseda. Isiklikult mind häirks see vahe elemendi ja selle süviku vahel. Aga muu kallal ei oska eriti nuriseda. Jõudu edaspidiseks!
      nats häirib see tõesti a pole hullu. kusjuures pildi peal näeb seda vahet pärissuurena, aga tegelikult otse laivis ei pane seda üldse tähelegi

Comment

vaatan et pilte pole enam näha. tahaks näha neid kaste.
        no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Esmalt postitatud heix25 poolt
          vaatan et pilte pole enam näha. tahaks näha neid kaste.
          ei tea, mul toimib a proovi nii et mine adrele www.zone.ee/lord_jyrgen ja sealt vastav alamkaust ja peaksid nägema

Comment

Mina näen pilte ikka veel.

Nagu ma aru saan, oled sa vist peitsinud enne süvendi tegemist? Sel juhul oleks vast ilusam kui ka see süvendi osa ära peitsida ju. Aga noh, eks sa ise tea.

Comment

Täitsa kenad mulle see meeldib, et nad kõrged. Viimasel ajal ainult visatoni w170s ja sc10n projektid tulevadki

Comment

Esmalt postitatud Silver poolt
                Mina näen pilte ikka veel.

Nagu ma aru saan, oled sa vist peitsinud enne süvendi tegemist? Sel juhul oleks vast ilusam kui ka see süvendi osa ära peitsida ju. Aga noh, eks sa ise tea.
                enne oli ikka süvend ja siis tuli spoon ningi siis peits, a see kaamera on lihtsalt valgustand niimoodi et need kohad hästi näha. tegelikult neid väga ei näegi

Comment

Mis filter?
                  Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
                  * Toitelüüdid
                  * Kõlari kummilõdvik
                  * Elekter
                  * Kõrvad
                  * Naabri närvid

Comment

kasutaja intzu poolt tehet filter, sai see suht ammu tellitud sõbraga koos nii et ei oska midagi täpsemalt kommenteerida.

Comment

Working...
                    X