Teade

Collapse
No announcement yet.

25 Ac-109

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

25 Ac-109

Tekkis küsimus, et kas annaks seda kõlarit ka täiustada. Teises kanalis on mul kaheribaline Vega 25 AC-101. Ning too Vega mängib kuidagi selgemalt, seda on eriti tunda klassika, house´i jms meloodilise kraami kuulamisel. 25 AC-109´l kostavad osad sagedused kuidagi nõrgalt. Samas on tal bass moonutusvabam kui Vegal. Esipaneelil on ka sageduskara kirjas ja see on tõesti selline, et madu murraks kah selgroo, kui seda mööda roomata prooviks. Kanalite vahetamine asja ei mõjuta.
    Võtsin ta eile lahti ja selgus, et asi on kolmeribaline. Valjukate tüübitähiseid ma ei märganud, tweeter on kinnine, kesksagedus on mahutatud plastmassist topsi, mis teda muust kastiruumist eraldab. Inverter puudub. Vatiiniga polnud koonerdatud.

Vs: 25 Ac-109

Need 25AC-d on kompresioonikad.Seepärast inverter puudub.Muidu neid olen lõhkunud(kesk- ja kõrgriba-häälditel eemaldasin kaitsevõred).Heli muutus pisut selgemaks, kuid ei midagi erilist ikka(kaitsevõredel on minumeelest liiga väheldased augud).Nähtavasti tuleks tal filtrid ümber arvutada.Kui mälu ei peta, siis "Raadiolülitustes" oli selle kõlari modifitseerimine kirjas...
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
    X