Teade

Collapse
No announcement yet.

torust kast woofrile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

torust kast woofrile

Tere huvitaks see kuidas saab teha torust kasti subwoofrile,kui keegi teab mõnd linki või oskab aidata siis andke teada.

Vs: torust kast woofrile

Information on Transmission Line Design for DIY and other audio related information including filter design and bafflestep information

Comment

tegelt ma tahaks nagu teada kuidas saaks teha sellise kena toru puidust 8tollisele woofrile kui valmis saan siis panen kindlasti pildid ka üles

Comment

toru pikkuse arvutamine käis BBP6´ga, kuidagi wavelenght kalkuga. kaasfoorumlased aitavad täpsemini, ma loodan ?

Comment

mul kasti mõõdud olemas ainuke asi kuidas seda valmistada et jääks ilus ja mis materiaali kasutada

Comment

sa võid nelinurkse kasti ka teha. mina tegin estonia kärgbassile kasti 1,61m pika, teised küljed tulid 27cm ja 27cm.

Comment

Trenaasi paigaldusel kasutatv 200 toru, rõngas jäikus pole oluline. Sellega saad teha kõike mida hing ihaldab.
              S A C
              Siberian Audio Concept

Comment

kust ma saan seda 200 toru

Comment

Pipelife vist väikese kogusega ei müü, aga palju sul siis seda vaja on? Saaks ehk tuua.
                  S A C
                  Siberian Audio Concept

Comment

48cm pikkune jupp ja nati suurem kui 8tolli näiteks 9-10tolli

Comment

Working...
                    X