Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsimus suurele ringile

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Küsimus suurele ringile

Esmalt postitatud moi poolt
    No hea et minu skeptstsismist ka natuke kasu on.
    Eriti tuleb dipooli bassi headus/erinevuss siis esile kui panna mõne kinnise/inverteriga võrdlustesti. Kui ma esimest korda kasutaja Hipi (vist üleelmisi) dipoole kuulasin kukkus sisuliselt karp lahti ja sain esimest korda aru kui kehvad ikka igasugused kastis mängivad bassid on. Oleks siis veel, et mingid kallid bassikad selle mulje andsid aga Starsaundi (vist kuhugi 1000 kr. kanti hinnaga?) säästu bassikad olid.
    Nüüd on minul kah karp lahti. Oli võimalus kuulata 4 erinevat lahendust,kusjuures olid üks võimalus kuulata muinasjutuliselt kallid kastid ja profi subbakas, mis maksis 30.000 EEK. Fakt on see, et subbakas on viimane asi millele mõtlen, kui üldse ja oma tuppa seda rämpsu iial ei too!!! äärmisel juhul võib neid kasutada mingil läbul ja vabaõhu üritusel. Üldse, mis kastidesse puutub siis juba ammu olen teadmisel, et häid kaste on vähe ja see on raske teema. Suhtumine muutus ka väga kallite kastide ja valjukate suhtes. Mis parata, eks inimene arenab pidevalt.(kui tahtmist on)

Comment

Working...
    X