Teade

Collapse
No announcement yet.

kasti materjal...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kasti materjal...

kas enamik kõlarikasti ehitajatest saevad vineeritahvlist ise vajalikud tükid välja või mõni tellib ka kuskilt vajalikud detailid ja paneb kasti neist kokku.
    Ml pole kuskil ise saagida ja pole saagi ka ja olex vaja kasti detaile ainult. Kokku oskan ma ise kasti panna. Et äkki keegi teab selliseid kohti ja palju maksma läheb.

Vs: kasti materjal...

Mina olen lasknud saagida Tallinn VineeriMööbliKombinaadi poes. Vana-Lõuna tänaval.
    Seal on veel see pluss ka, et enne ostmist on mõttekas saagija käest küsida, kas tal sulle sobilikke tükke on. Siis ei pea suurt tahvlit ära ostma.
    Teiseks mõtle enne täpselt järgi, kuidas saaks sobivad tükid välja saagida võimalikult väheste saejoonlaua liigutamistega. Näiteks kasti mingi külg on 800mm: selle mõõduga on kindlasti mõne teise tüki külg ka, need tuleks siis järjest saagida. Alustada tuleks kõige pikemast mõõdust.
    Siis ei pea pärast vanduma, kui kast täpselt kokku ei taha sobida.

Seal TVMK-s on ka kasulik kohe mõõdud üle kontrollida - mul ükskord kapi tegemisel trehvas mingi tükk paar milli lühem ja pärast kodus nägin kokkusobitamisega kõvasti vaeva.

Ah jah,hind ka: subwoofri kasti sain sealt 100.- Kusjuures tükid sain saagijatelt.
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Aga kus poes saaks lasta saagida MDF plaadi väiksemateks juppideks? See peaks olema selline pood, kus samas ka müüakse seda MDF plaati. Asi selles, et ei ela ise Tallinnas ja pole ka autokäru. Mujal seda MDF nii naljalt ei müüda, tooks ta siis autopagassis ära, kui aga ainult leiaks sellise saetava koha Ise võiks ju võtta metsasae poodi kaasa, aga see oleks vist üsna suur nikerdamine ikka suure plaadi kallal sellega??
      viimati muutis kasutaja vollapoik; 14 m 2006, 10:18.
      Pole kuhugi areneda

Comment

Comment

ma lasin ka tvmk-s kohe välja lõigata. eriti rahul, et nii otsustasin teha

Comment

Ecodecor kohta veel nii palju et nende saagimistäpsus on üks parimaid mida eestis on võimalik saada aga nurgal nemad ei teosta...

Comment

TVMK minu teada lõpetanud tegevuse, tühjendusmüük.
              Ecodecoris tänase kuupäeva seisuga neil 19mm MDF-i sees ei ole ja ei tea millal tuleb. Saagimise järjekord 3 nädalat.

Ise avastasin veel sellise koha: Pooleks
              Pole kuhugi areneda

Comment

Working...
              X