Teade

Collapse
No announcement yet.

creative arvutikõlari küsimus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

creative arvutikõlari küsimus

tere!
    niuke asi siis et ostsin just creative inspire p380 2.1 kõlarid arvutile ja selline probleem, et üks väike kõlar ei mängi kui imevaikselt muusikat kuulata, kui juurde keeran volume siis mängib ok, aga just alguses ei hakka pihta. kas see on selliste kõlarite puhul normaalne (hind 500eek) või peaks niiöelda vinguma minema?
    tänud!

Vs: creative arvutikõlari küsimus

Ma arvan, et normaalne see küll olla ei tohiks. Samas aga kui see sind ei sega ja sa ei karda ka, et hiljem võib-olla ei mängi see kõlar üldse(lihtsalt oletus), siis ei ole mõtet midagi nõudma minna. Endal Creative Megaworks 250D pult algusest peale ei lase valida bassi ja treble hääle tugevust. Aga mind see ei sega ja ma pidasin targemaks mitte kulutada oma aega garantii jamadega ja pealegi ma ei tahtnud, et mul mitu nädalat kõlareid poleks.

Comment

nojah asi on mul siis selles, et viga tundub olema subbaka küljes olevas kanali augus, sest left-right vahetades teeb erinev kõlar jama. vaatan ja mõtlen mis teen..
      tänud!

Comment

Kindlasti tasuks pöörduda garantii remondi poole, sest miks sa peaksid leppima sellega, pole vahet palju asi maksab, kui viga sees tasuks ikka remonti viia.
        Loodetavasti tehakse asi korda, kui hea teenindus on siis ei tohiks probleeme tulla.

Comment

Vaata kas sul arvutil balance 50 50, äkki on see nihkunud.

Comment

See on nende kõlarite puhu normaalne. Endal sama komplekt ja see nupp sisse tuleva signaali juhtme vahel lihtsalt jebibki nii. Mind see ei häiri, kuna ei kasuta seda nuppu nagunii :P

Comment

ei tea mul küll sellist probleemi pole olnud.
              no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Working...
              X