Teade

Collapse
No announcement yet.

Mida arvata Energy kõlaritest

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mida arvata Energy kõlaritest

Konkreetsemalt: poes Kaubamaja Hi-Fi nimelises poes soovitati mulle Audes 037 asemel Energy C300, väideti, et on puhtamad kõrgemad ja samas selgemad kesksagedused. Need on mõnevõrra odavamad kuid laias laastus samas hinnaklassis, mis Audes, ka on Energy kõlarid oluliselt väiksemad ning.

Tol päeval mul ei olnud mahti kuulama jääda, et oma kuulmise järgi võrrelda, seepärast pöördun foorumis targemate poole kes oskavad ehk juhtida mu tähelepanu asjaoludele mille peale ma ise ei tulegi, seda siis ükskõik kumma kõlaripaari kasuks või kahjuks.

Kõlarid ise:
    Audes:
    What we hear are the unique components of nature communicating with each other to create the most magnificent, unrepeatable sounds known to mankind.

Energy:

Vs: Mida arvata Energy kõlaritest

Energy tundub täitsa asjalik, käisin Tartu kaubamajas kuulamas Enargy SW8.3 (vist?) basskõlarit, täitsa hea mulje jättis, 8" valjuka kohta mängis väga madalale ning samas hinnaklassis Yamahale (või peaks kirjutama Jamaha?) tegi kvaliteedis pika puuga ära, puudus igasugune mõmin-lõrin ning kiirete topeltbasstrummidega sai väga hästi hakkama. C300-l tunduvad aga seinad nati õhukesed olema, sealsamas olevad Energy riiulikõlarid jätsid parema mulje ses suhtes. Kriitiliselt kuulanud seal küll pole (keskkond seal kah ei soosi keskendunud kuulamist).
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Vs: Mida arvata Energy kõlaritest

Sama hinnaklassi yamaha-dega ma neid võrdlema ei kipugi. Nimelt olin enda jaoks juba välja valinud Audese Gloria Line (037/064) kõlarid ning kui ma olin müüjale mõista andnud, et need kõlarid kavatsen ma panna Denoni AVR1707 järgi tuli ta jutuga, et sel juhul on oluliselt paremad need mainitud Energyd.

Veel täpsustuseks, et kõlarid on plaanitud eelkõige muusika (reggaest rokini) kuulamiseks

Comment

Working...
      X