Teade

Collapse
No announcement yet.

Väike krapp.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Väike krapp.

Tere!
    Olen ühe küsimuse otsas, kui võimalik on leida pleierile selline kõlar mis mängiks sama "valjult" ja "hästi" nagu Nokiadel, kui paned raadio läbi kõlarki käima. Oleks vaja tausta müra mõnele niisama mõttetule koos viibimisele sõpradega, et kas pinged ja voolutugevused mis pleierist tulevad on võimelised sellist heli üldse tekitama? Kui jah siis kas selline kõlar ka on üldse?

Vs: Väike krapp.

Kindlasti on võimeline.Selliseid kõlared kohe müüa mis pleierile taha käivad. Aga kus neid müüa on seda ma ei tea. Ja niipalju ka veel et sul tuleb siis tihedam patareide vahetamine ka.

Comment

mul kuskil üks veneaegne kõlaripaar, nagu väiksed arvutikõlarid aga patareide koht ka sees,
      kui patareisid sees polnud siis käis vist 9V adaptriga
      pistikud olid ainult sellised sovjeti tüüpi

tuli meelde, et kuskil olen näinud suht viisakaid, samal põhimõtel töötavaid sony kõlareid

Comment

need sony elemendid tulevad kah endale nüüd meelde, need olid vist isegi +- elektroonikas olema, lähen uurin hindu.

Comment

http://www.hinnavaatlus.ee/products/...F5larid/35957/

Midagi sellist? Mu usun et nende Nokia krappidest kõvasti paremad.

Comment

Võib ka ilma võimuta proovida.
            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

miks arvutikõlarid ei kõlba ? - lihtne leida, odavad ja võimendus sees olemas, ei mingit riski pleierit üle koormata.

Comment

Esmalt postitatud TeeTL poolt
                miks arvutikõlarid ei kõlba ? - lihtne leida, odavad ja võimendus sees olemas, ei mingit riski pleierit üle koormata.
                Arvuti kõlarid tahavad tihtipeale voolu kuskilt seinakontaktist saada. Aga ma sain teema algatajast ni aru et kui kuskil sõpradega väljas on siis hea kuulata. Aga ka selline asi võimalik et viskad arvutikõlarite seest trafo välja se tavaliselt 9 v paned sinna kõlarite sisse mingi 9 v patarei või aku. ja võim peaks tööle hakkama aga kaua se toite allikas vastu peab ni.

Comment

Esmalt postitatud rihard poolt
                  Arvuti kõlarid tahavad tihtipeale voolu kuskilt seinakontaktist saada. Aga ma sain teema algatajast ni aru et kui kuskil sõpradega väljas on siis hea kuulata. Aga ka selline asi võimalik et viskad arvutikõlarite seest trafo välja se tavaliselt 9 v paned sinna kõlarite sisse mingi 9 v patarei või aku. ja võim peaks tööle hakkama aga kaua se toite allikas vastu peab ni.
                  Lihtsamatel on mingi 6-12V kivi sees ja kõik.Ja see patarei vastupidavus sõltub sellest ,kui kõvasti kuulad.
                  Hea idee oleks akud sisse panna, siis laadija kah kohe varnast võtta.
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

vot seda saaks küll teha. Sõbralt saaks 12V aku. Arvutikõlarid ikka kusagilt saab. Peab selle variandi ära proovima. tulemus peaks ka parem olema. Kõlari pind on suurem ja seal ikka võimendi ka vahel!

Comment

Working...
                    X