Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
mõni targem ehk parandab kui eksin aga olen kuskilt (äkki siit) lugenud, et inimese kõrv pole võimeline määrama madalsagedusliku heli suunda.
seega ei tohiks ees versus küljel omada heli kvaliteedi poolest suurt tähtsust.
pige tegemist kujundusliku küljega - saab teha kitsama kõlari.
päris nii vist ikka ei ole, ma siit ühe teadjama foorumikaaslase käest ka kunagi seda sama asja küsinud ja vahe pidi sees olema.
Kui bassikas on samas plaadis kui teised elemendid siis pidi see tampimine nagu selline tuimem ja ühtalsem olema. (ei garanteeri oma jutu tõesust)
päris nii vist ikka ei ole, ma siit ühe teadjama foorumikaaslase käest ka kunagi seda sama asja küsinud ja vahe pidi sees olema.
Kui bassikas on samas plaadis kui teised elemendid siis pidi see tampimine nagu selline tuimem ja ühtalsem olema. (ei garanteeri oma jutu tõesust)
Milleks tekitada veel rohkem faasinihkeid, kui neid juba mitmeribalises kastis niigi on? See valjuka küljele paigaldamine on minu arusaamist mööda mõttetus, mille on disainerid välja mõelnud.
Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu
Eelpool toodud nähtus on tõene.Mida madalam helisagedus, seda vähem ta murdub/peegeldub objektidelt.Inimese kõrv tõesti ei suuda määrata madalsagedusliku heliallika asukohta ruumis; seepärast ongi siis kasutusele võetud stereosüsteemides(ja mujal) ainult üks bassikõlar...
Comment