Teade

Collapse
No announcement yet.

SPLPTOW1 Kõlarid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

SPLPTOW1 Kõlarid

Kusagil oli vist nende kõlarite kohta teema aga ei leidnud üles. Küsimus siis selline, et kas keegi on neid kuulanud ja oskab öelda kuidas nad kõlavad.
    Kui sellised Estonia-um-010 võimu taha panna, siis koormab võimu liiga palju?

Vs: SPLPTOW1 Kõlarid

Kui sul võim nelja oomiga toime tuleb, siis pole äda midagi.
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

4 oomi on ta küll ainult et 50w. Kas madalamad plärisema ei hakka, kui kõlarid on võimsamad?

Comment

Esmalt postitatud ^.^ poolt
        4 oomi on ta küll ainult et 50w. Kas madalamad plärisema ei hakka, kui kõlarid on võimsamad?
        kui 50w on rms siis alustuseks piisab küll neile kõlaritele ning madalamad ei hakka plärisema kui mõistlikult võimu hoiad.
        TeamRMS

Comment

Siis vist läheb ostuks Tänud kaasamõtlejatele.

Comment

Kui asjad käes, võiksid rääkida, mis häält need ka teevad ja kas tasub osta

Comment

Kesksagedus kõlarit pole eriti kuulda aga muidu päris head häält teevad. Olen rahul nendega

Comment

paremad kui S-90ned, st vastupidavamad? Oleks läbukõlareid vaja.

Comment

Ma usun, et 50-80W rms-iga ei juhtu midagi nendega.

Comment

S-90'te kohta ei oska midagi öelda. Läbuks peaksid sobima küll (minu arust).

Comment

Võiksid teha mingeid pilte ja kirjutada ka http://tevalo.ee/foorum/showthread.php?t=14703
                      sellesse teemasse.

Comment

endalgi plaan need osta, aga minu võimuks on radiotehnika y-101 hifi.
                        esipaneelil on kirjas 20w 4 oomi peal. huvitav, mis siis juhtuma hakkab? midagi võib üle koormata või kärssama minna või mis?

praegu on kõlariteks poolkatkised s50b. nendel madalsageduse elemendid põrisevad (ei ole sellest, et võim lahjem, proovitud igasugustega) ja tahaks need ära vahetada. kokku lähevad need elemendid maksma aga nõks alla 1000, mõtlesin siis, et osta siis parem need kõlarid kui hinnavahe nii väike.
                        viimati muutis kasutaja neeger; 18 m 2006, 14:52.

Comment

Kui sa mõõdukalt volumet keerad siis ei juhtu midagi.Mis elemendid seal s50-s on ? Ja kus sa neid ostad?

Comment

minu loogika järgi peaksid need sinna minema:
                            http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=1311

mida tähendab mõõdukalt volume keerama? on mingi maksimum, kust maalt edasi ei tasu keerata? võimul on volüümil 10 punkti, tavaliselt kui tümpsu tahan omaette panna, siis kuulan 4 - 5 peal. aga kui tuleb mõni läbu vms, kas siis näiteks 7 peale kannatab keerata, on aimu?

Comment

avastasin praegu et need ei sobigi. nendel takistus 4 oomi, kõllid 8 oomised.
                              (ma loodan, et ma nüüd kakat ei aja, ei taipa seda värki eriti)
                              viimati muutis kasutaja neeger; 18 m 2006, 22:20.

Comment

Working...
                              X