Teade
Collapse
No announcement yet.
s-400 modifitseerimine
Collapse
X
-
Vs: s-400 modifitseerimine
Ja kõige jubedam on veel see, kui elemendi ja kasti vahele on tihendina kasutatud silikooni. Olen ise suka parandamise eesmärgil kangutanud elementi kastist välja nii mis kole. Sain kätte küll, aga silikoon haaras kõvasti saepuruplaadi tükke endaga kaasa. Pärast oli elemendi jaoks sisse freesitud pind nagu kuu maastik ja püüa siis kasti uuesti õhukindlaks saada.
Comment
-
Esmalt postitatud Arol pooltJa kõige jubedam on veel see, kui elemendi ja kasti vahele on tihendina kasutatud silikooni. Olen ise suka parandamise eesmärgil kangutanud elementi kastist välja nii mis kole. Sain kätte küll, aga silikoon haaras kõvasti saepuruplaadi tükke endaga kaasa. Pärast oli elemendi jaoks sisse freesitud pind nagu kuu maastik ja püüa siis kasti uuesti õhukindlaks saada.
Kuskilt lugesin, et värske silikoon on elemendile kahjulik, kuid kas ka kuivanud?!
Äkki kasutaja hardi (ja kõik teised) oskavad soovitada mõnd paremat vahendit hermeetilisuse tagamiseks, pean silmas just kasti ja elemendi vahelist ala.Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.
Comment
-
Tihendit olen isegi proovinud, aga ei ole eriti hästi välja tulnud.
Kuna teema on niigi käest ära läinud, siis küsin siin samas edasi:
Mingit materjali, millest saaks teha täisnurkse vormi pahtli jaoks. Vineerist teeksin parima meelega, aga kardan, et pahtel jääb sinna külge kinni, seega oleks sinna vahele vaja mingi materjal panna, mis ei taksitaks pahtli kuivamist.
On äkki mingeid soovitusi?Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.
Comment
-
Esmalt postitatud tehnofriik pooltToidukile, foolium, vajadusel tilga õliga? Epoksü valamisel ja klaasplasti vormimisel, isegi valjukast ruupori phase plugi tarvis vormi võtmisel on tüübid seda kasutanud.Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.
Comment
Comment