Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarid Estonia 35 ac 021

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlarid Estonia 35 ac 021

Tere! ET siis endal kodus üx paar estonia 35 ac 021 kõlareid... Võimuks on mul Radiotehnika Y-7101... Teeb päris head häält aga ühe kasti basskikas veidi teeb nõmedat häält kui lähedalt kuulan... oskate soovitada hermeetikut või midagi?

Vs: Kõlarid Estonia 35 ac 021

Esiteks oled eksinud foorumiga
    Teiseks kirjelda mis heli see kölar sul teeb
    Kolmandaks hermeetikuga tehakse kõlarikaste õhutihedaks aga mitte ei pradata valjuhääldeid

Comment

Njah, exisin vist foorumiga... MA plegi väitnd et hermeetikuga parandatakse... arvasin, et äkki pressib kuskilt õhku välja aga kontrollisin, et nii see ple..Aga kõlariga on nii, et teeb sellist häält nagu mingid liivaterad käiksid vastu membraani... vb on midagi kuhugile vahele läinud..:P proovisin sama kanalit ka teise kõlliga, võimus ple kindlalt asi... ei tea, kas kuskil võib mingi rebend olla kõllil?...

Comment

Seda kas rebend saab aru ka visuaalsel vaatamisel.Kruvi kastist välja ja vaata edasi.

Comment

Niisiiis vaatasin elemendi üle... rebendeid ei pruugi kuskil olla... kuskil ei ole näha et midagi viltu olex... arvan et juhtmetes midagi või kastis...

Comment

Mina arvan et sul hakkab kõlar läbi minema.

Comment

minul on ka sellist jama olnud.nimelt käis bassika vunts vastu membraani ja sellest taoline heli.keera bassikas kastist välja ja pane kõll mängima, siis näed ära mis seal toimub-äkki on sama asi

Comment

Working...
              X