Teade

Collapse
No announcement yet.

kõllid & võim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: kõllid & võim

    Esmalt postitatud Chime poolt
    "tegelikult on asi niiet tahaks lihtsalt kõlle kuulamiseks, enda tarbeks põhimõtteliselt, ja siis et nagu läbi arvuti lasta muusikat...ja et kas see ei mõju arvutile halvasti.."

    Ma usun, et kilovatt varjestamata tymmi ekraani kõrval keerab pildi ikka päris tuksi. Tihend läheb ka kähku katki kui ninapidi juures passib.
    Kui sul on tavaline kineskoop ekraan, siis kõlarit sinna kõrvale panna pole jah mõtet, aga mina pigem muretseksin kõvaketta pärast, kui nii palju powerit järgi on.

    Üldiselt, kui sul kõrvadega kõik korras on ja sa helirõhku taga ei aja, siis pole sul nii võimsa tehnikaga mitte midagi teha.

    4x200w kõllid on sul mingid mikrolingist ostetud arvuti kõllid? või need 1300 eeq'sed spl prod noorest tehnikust? mingid keskuse kõllid?

    Comment


      #17
      Vs: kõllid & võim

      tegelt teie sõimamise peale ei julge teine enam siia teemasse vastata.

      Comment


        #18
        Vs: kõllid & võim

        Esmalt postitatud rahamees poolt
        ma ei tea kas ma tegin teema õigesse kohta. Aga mul oleks paar küsimust.
        Ma tahan omale osta nii 400-600w kõlle et kas sinna peab panema taha ka võimu, mis toidaks need kõllid ära?Ja siis et milline see võim olema peab ja kas võimule saab taha ühendada arvutit?,Ja et häki keegi oskab soovitada mingit poodi või midagi kust saaks ka infot... . Mu küsimuse põhimõte põhineb sellel siis et milline peaks olema võim et nendele kõllidele taha ühendada, ja kas võimule annab ka taha ühendada arvutit.
        kui "rahamehel" on raha ja kõrvakuulmisest pole kahju siis lase aga tulla ja ma ei tea veel ühtegi võimu mida ei saaks ühendada arvutiga vaja lihtlsalt õiget otsikut...ja kui seda poest ei leia siis tuleb appi sõber jootekolb ja tevalo/oomipood (oma komponentide valikuga) ning jupike juhet ikka kodus leidub

        Comment


          #19
          Vs: kõllid & võim

          no aga nimi ütleb ära juba (rahamees)..umbes nii,et ma tahan kõige paremat ja võimsamat ja mina ainult maksan vahet pole et vahel ajan lolli juttu aga kõigevõimsamat tahan mina igastahes!!!!!

          Comment

          Working...
          X