Kuna olen varem kõlariehitusega kokku puutunud (sai paar aastat tagasi Audese jooniste järgi ehitatud nii 007 kui ka 103), siis mõtlesin ülikooliprojekti raames ühe lihtsama kõlari ehitada, mono siis. Eesmärgiks ei ole mõni HI-END šedööver, vaid lihtsalt "pill", mis võimendi/resiiveri taha ühendatult mõistlikku häält teeks. Elektroonikaga olen küll vähesel määral kokku puutunud, kuid audese projektide jaoks tellisin filtrid tehasest, seega ka antud ettevõtmise juures ma eriti mingit 3-ribalist filtrit küll arvutada ei soovi, lisaks tuleks teatud muudatusi veel kuulamise järgi teha nii et liiga keeruliseks pole vast asja mõtet ajada.
Point on nüüd selles, et piilusin vaikselt lairiba elementide poole... mis siin rahvas neist arvab ja kuidas Eestis saadavusega lood on ? ... peale Visatoni toodangu ka midagist liigub ?
Lairiba filter midagi ülemõistuse ei tohiks olla... BassBox pro peaks ehk hakkama saama, ja kokku suudan ma ta ise loodetavasti "keevitada."
Point on nüüd selles, et piilusin vaikselt lairiba elementide poole... mis siin rahvas neist arvab ja kuidas Eestis saadavusega lood on ? ... peale Visatoni toodangu ka midagist liigub ?
Lairiba filter midagi ülemõistuse ei tohiks olla... BassBox pro peaks ehk hakkama saama, ja kokku suudan ma ta ise loodetavasti "keevitada."
Comment