Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
amfiton 25ac 027 oleks huvitav teada milline bassi element sobiks asendama amfitoni bassi just kvaliteedi poolest.Nagu mina arusaan pole s90 bassikad nii kvaliteetsed ja vajab suurema mahuga kaste.
Kui liitrid vähenevad siis üldiselt sagedusriba alumine piir tõuseb kõrgemale.On muidugi nähtusi mis veel lisaks ilmnevad aga kuulajale paistab see esimesena kätte.
Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
aga mis hakkab valjukas tegema kui liitreid on vähem kui talle vaja?
Oli ju öeldud, et elemendid on andmetelt samad, seega mängib S90 element samamoodi nagu originaal amfitomi oma. Ilmselt on tegu ikkagi inverterkastiga ja ei tasu unustada, et inverteril on oma osa sagedusemääramisel.
Parimahinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.
Jep.Oletame et inverter on häälestatud sagedusele 31,5Hz ja kui liitrid vähenevad sedavõrd et kast ei lase nii madalale mängida valjukal siis sinna kasti asetatud inverteril pole lihtsal millest ergutuda.Tegelikult inverterit ennast ei huvita reaalne valjukas kõige vähematki.Ta lihtsalt kuulab kas kastis on tema sagedusel helilaine ja kui on siis resoneerib ( ta ju Helmholtzi resonaator).
Konfutsius
See asi sõltub kastist. Mul ühes S90-s Amfitoni oma ja teises Radiotehnika oma. Mängivad täpselt ühtemoodi.
Tjaah , tegelt need on tõesti erinevad nats . Muide Moi, ehk tead kust saaks selle kasti kilevaljukaid?Üks paar pakuks huvi -mu vanale kõrvale paraja olemisega sound.
Konfutsius
Kust saab ei tea.
Mul mõned on kasutuses aga mida edasi, seda vähem olen nendega rahul, eriti nende kokkusobimatusega kesksagedusega. Või tuleb öelda kokkusobitamisega, mida väga keeruline teha.
Tjaah , tegelt need on tõesti erinevad nats . Muide Moi, ehk tead kust saaks selle kasti kilevaljukaid?Üks paar pakuks huvi -mu vanale kõrvale paraja olemisega sound.
Heli teevad küll samamoodi, välimus ka peaaegu identne, magnet on ühel teistmoodi kinni lihtsalt. Rääkisin mingitest teistest Amfiton kõlaritest, minu viga.
Comment