Teade

Collapse
No announcement yet.

Arusaamatus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Arusaamatus

ET siis pikemat aega otsin sellist asja mis filtreeriks madalsagedusi.. näiteks kui mul on rrr y 7101 võim ja s 90 bassikas kas on siis olemas mingi spetsiaalsed crossoverid või filtrid mida saaks võimule taha panna et panna ainult bassikas mängima... siit leidsin midagi..

kas siin lingil olevad bassifiltrid sobiksid selle jaoks?
    aktiivsed oleksid muidugi veel paremad, pole võimu vajagi....
    aga ma lihtsalt ei tea on need õiged asjad selle jaoks?

Vs: Arusaamatus

Ka aktiivse filtriga on sul võimendit vaja , aktiivne sellepärast, et filter vajab eraldi toidet.
    Sulle sovivad võimu ja kõlari vahele passiiv
    http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=637
    Heli allika ja võimendi vahele aktiiv
    http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=638

Comment

a ets iis oleneb kuhu ma filtri panen... saan aru... aga huvitav kui madalale see filtreerib.. ja kui võimsa kõlari või võimendi ma võin sinna taha panna.. radiotehnika ikka sobob wä?

Comment

Esmalt postitatud taavikopli poolt
        a ets iis oleneb kuhu ma filtri panen... saan aru... aga huvitav kui madalale see filtreerib.. ja kui võimsa kõlari või võimendi ma võin sinna taha panna.. radiotehnika ikka sobob wä?
        "Kui madalale see filtreerib" ... mis see. Millist filtrit sa silmas pead. Seal lehel olevatel filtritel on kõigil lõikesagedused märgitud ja samuti on märgitud ka võimsused, mida passiivsed filtrid kannatavad.

Minul aga tekkis selline küsimus, et kas sul on ainult s90 kõlari bassielement olemas ja sa tahad sellest teha eraldi bassikõlarit? Ja kas sa kavatsed kasutada y7101 ainult selle bassielemendi toitmiseks või mitte?

Comment

tegelikult müüsin s90 bassielemendi eelmine nädal maha... filtrit tahan kasutada Estonia 35 ac 021 kärgmembraanide puhul.. jah, ma kavatsen teha kaks uut kasti neile. ja y7101 kavatsen kasutada basside toitmiseks. teine y 101 on ka ja sinna pnen mingid vanad sitad mis mul on.

Comment

Esmalt postitatud taavikopli poolt
            tegelikult müüsin s90 bassielemendi eelmine nädal maha... filtrit tahan kasutada Estonia 35 ac 021 kärgmembraanide puhul.. jah, ma kavatsen teha kaks uut kasti neile. ja y7101 kavatsen kasutada basside toitmiseks. teine y 101 on ka ja sinna pnen mingid vanad sitad mis mul on.
            Proovi järgmine kord kuidagi muud moodi ennast väljendad, mitte "vanad sitad". Ebameeldiv lugeda. Kui sa kasutad y7101 ainult bassikõlarite toiteks, siis osta aktiivne filter võimendi ette ja elemendid ühenda otse võimendiga. See on parem lahendus, kui vana Estonia filtri kasutamine.

Comment

ma ei kasutagi ju estonia originaalfiltrit.. kui panen selle passiivse filtri elemendi ja võimu vahele .saan ka ju teha nii..

Comment

saab küll nii jah. Lihtsalt mina soovitan panna aktiivfilter võimendi ette, mitte passiiv elemendi ette, kui ainult bassi elementi toidad võimendiga.

Aktiivfiltril on võimalus valida erinevaid lõikesagedusi ja ta ei avalda võimendi väljundile lisatakistust.

Comment

aga millega ma aktiivfiltrit toidan.. ? ning kui kasutan saktiivfiltrit siis ei saa võimu ju kesk ja kõrgsageduste puhul kasutada. arvan et ehitan etsonia kärgedele uued kastid, panen sinna passiivsed filtrid ja siis kõrged mil juba filter mul on.. kas nii sobiks?

Comment

Working...
                  X