Teade

Collapse
No announcement yet.

Celestion Rocket 50?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Celestion Rocket 50?

Mida arvate sellisest kitarrivaljukast nagu Celestion Rocket 50?

Miks ma seda küsin - nimelt on vaja koduseks tarbeks komplekteerida mingi seadeldis, mida saaks kasutada elektrikitarri taga. Stiil, mida valdavalt viljeletakse on metal (trasch`i sugemetega). Rocket jäi silma eeskätt oma soodsa hinna poolest (ca 38 eurot +saatekulu põhjanaabrite juures), ülejäänud Celestionid kipuvad vähemalt 2-3 korda kallimad olema.
    Võimendi saab olema lampidel, hetkel on olemas kaks töötavat maketti EL84 baasil, üks SE ja teine PP lõpuga. Kas tuleb kombo või eraldi head ja kõlar, pole veel otsustanud.
    Arvan, et hoolimata võimendi tagasihoidlikust väljundvõimsusest valjuhääldaja võiks - peaks kindlasti 12" olema.
    Tegelikult võib jutu kokku võtta ka nii, et on vaja võimalikult hea hinna/kvaliteedi suhtega pigem odavapoolset kitarrrivaljukat. Kõik ideed on teretulnud, ka võimalikud pakkumised nn. kasutatud valjukate osas.

Vs: Celestion Rocket 50?

See valjukas ongi heavy metali jaoks.Clean tuleb veidi kummaliselt aga mitte ka häirivalt.Hinna/kvaliteedi suhe väga hea.Soomes sai seda kuulatud Mesa Boogie taga - Tegi häält mis hirmus
    Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Vs: Celestion Rocket 50?

Elu teeb korrektiive - kuidas kõlab Celestion Rocket 50 jääb kahjuks teadmata, küll aga on võimalik nüüd lähemalt tutvuda Eminence Legend V12 ga

Ehk siis tellisin valjuka siit
      http://www.uraltone.com/kauppa/
      Ainus tagsilöök oli see, et peale Rocket`i tellimuse sisestamist tuli järgmisel päeval meil, et kahjuks asi on "out of stock" (veebilehel on tänaseni saadaval) ja soovitati valida mõni muu valjukas, näiteks väga hea hinna/kvaliteeedi suhtega Eminence Legend V12. Mis mul üle jäi.

Keda huvitab kuidas tellimine käis, siis lühidalt - valid kaubad kodulehel välja ja sisestad tellimuse, kohe tuleb meilitsi kinnitus, järgmisel päeval saadetakse meiliga arve, maksmine toimub pangaülekandega.
      Mina tegin ülekande eelmise neljapäeva hilisõhtul, esmaspäeval tuli meil, et kaup on teele pandud, täna lõunaks toodi pakk kenasti koju kätte.
      54 EUR valjukas + 11,8 EUR saatekulud + 30 EEK EU makse hansanetis = ca 1060 EEK kokku.

Täiesti toimiv ja minu arvates mõistliku hinnaga koht, kui kellelgi on vaja mingit spetsiifilist nänni.
      Ning suur tänu maaalune - tänu Sinu kunagisele postitusele ma ilmselt UralTone lehele sattusin.

Comment

Working...
      X