Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Oled kindel, et 4 oomised?
Kui jah, siis need ei tohiks olla S90 omad.
olen kindel see on radiotehnia mingi 35AC-212(S-90) igaljuhul ma tean millisest kastis need pärit on .ma annan yhe vene lingi kus on sama kõlar http://radi0tehnika.narod.ru/go/opisanie/s90.html
võib selgelt välja lugeda 4 oomi
kunagi olid endal ka kõlarid olemas aga siis sai bassi testiga üle koormatud ja läks õhtale ainult kõrgsagedused töötasid.
Kõlarite takistus antakse tavaliselt bassi valjuhääldaja takistuse järgi, see ei tähenda et kõrgsagedusvaljukas ka sama takistusega on. S-90 kõrgsagedus on 16 oomi (vanemad mudelid) või 25 ommi (uuemad).
Kõlarite takistus antakse tavaliselt bassi valjuhääldaja takistuse järgi, see ei tähenda et kõrgsagedusvaljukas ka sama takistusega on. S-90 kõrgsagedus on 16 oomi (vanemad mudelid) või 25 ommi (uuemad).
Ma võtsin 4 oomi sest see oli kastile trükkitud aga se on väga hea nüüd ma tean et selle elemendi takistus on 16 oomi
2 16 oomist rööbiti, päris läbi ei peaks lööma, kui filtrikondensaator vahel, kui otse, siis lööb võimust tuleva bassisignaaliga membraani lahti mõlemast oytsast.
Comment