Teade

Collapse
No announcement yet.

Wharfedale Loudpanel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Wharfedale Loudpanel

http://www.wharfedale.co.uk/range.php?range_id=12
    Kas keegi on nende paneelkõlaritega kokku puutunud? Hakkas idanema idee neid kodukino tagakõlaritena kasutada, kokku tuleks siis 5.2 süsteem. Normaalseid kõlareid ei anna kuidagi paigutada, kuna kuulaja kukal jääb nii 20cm tagaseinast. Loodan, et nende 'omnidirektsionaalsus' loob siiski sobiva ambient helipildi, samuti saab nende asukohaga eksperimenteerida: tagaseina, külgseina, kas või lakke proovida.
    Revjuusid leiab veel siit http://www.audioreview.com/cat/speak...x.aspx?TabID=1

Ehkki nad Eestis kallimad kui mujal maailmas, tasuks ehk ikka katsetada? http://www.tuhat1.ee/index.php?lang=est&main_id=151

Vs: Wharfedale Loudpanel

NXT-st hoiaks mina küll nii kaugele kui vähegi saab.
    See ikka rohkem effektne mänguasi kui reaalne kõlar.
    Lisaks: juba füüsikalistest põhimõtetest lähtuvalt ei saa flat panel olla igas suusnas ühte moodi kiirgav e. omni....

Comment

Nojah, tehnoloogia võimaluste ja puudustege olen teoorias kursis. Praegu on karvane tunne, et kui remont lõpuks valmis saab (6 kuud), siis proovin ära, kui midagi ahvatlevamat ei märka. Ruumi omapära ja 'she who has to be obeyd' panevad oma piirangud.

Comment

Kuna neisse NXT-dese tulebiki suhtuda kui kujunduselemntidesse, mitte kui kõlaritesse, siis on ehk ainult ruumi kujunduse pärast neid mõtet proovida.
        Samas on olemas päris õhukesi tavalistest valjukatest kõlari paneele.
        viimati muutis kasutaja moi; 08 m 2007, 22:06.

Comment

Olen neid asjandusi poes kuulanud - oli vahepeal idee üks nö. magamistoasüsteem tekitada. Heli siiski valmistas pettumuse - NXT tehnika põhiviga paistab olevat selles, et heli on üldiselt selline "vedel", väga ebakonkreetne ja laialivalguv. Mu arvamus küll põhineb nüüd sellel loudpaneli komplektil ja hunnikul noname arvutikõlaritel, mida kunagi korrasoleku suhtes testida tuli. Siiski kui kasutada vaid kodukino tagakõlaritena, võib asjal mõte sees olla - ruumiefekti mängib ehk ikka rahuldavalt välja.

Comment

Kui saksa keel liiga teeb, siis võid vähemalt pilte vaadata siit. Vbla saad õhukeste kõlarite kohta mõtteid juurde.
            Minu DIY blogi
            <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Vs: Wharfedale Loudpanel / võimalikult õhukesed kõlarid?

Esmalt postitatud YRO poolt
              Kui saksa keel liiga teeb, siis võid vähemalt pilte vaadata siit. Vbla saad õhukeste kõlarite kohta mõtteid juurde.
              Sel ajal, kui ma puhkasin, on teema edasi arenenud. Tänan teid, härrased, nõuannete eest.
              Hakkan juba loudpanelite mõttekuses kahtlema. YRO lingil toodud sobisid oma paksuse poolest iseenesest kenasti, aga kuna deutch pole just my cup of tea, siis kuigi targaks ka ei saanud.
              Püstitame küsimuse uuesti:
              Millised tagakõlarid kodukinole, arvestades, et
              • paigutada saab kuulajate kõrvale, 0,5m kõrvast kõrgemale
              • vahetult kuulaja taga on sein ja ukseava
              • toiteks kesktubli ressiiver, 8 ohmi
              • hind 2-3000 per paar
              • hea kui saaks Eestist

Comment

Working...
              X