Teade

Collapse
No announcement yet.

jbl ti 3000

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    jbl ti 3000

    tre . kas keegi oskab aidata . ei leia netist nende kõlarite kohta täpsemat infot . eriti oleks huvitatud manualist . kodulehel see võimalus puudub .kõlarid siis JBL TI 3000.on kellelgi nendega kogemusi või üldse selle firma kõlaritega ? teeb ta ka häid kõlareid?kõik arvamused on oodatid . tänud .

    #2
    Vs: jbl ti 3000

    3000 ei tea,kuid 5000 on küll väga head kõlarid.Keskmised olid plastikud(2tk).Kõrged nagu nimi ütleb titaan.Madal oli suur,aga tundus,et liigub väga kergelt.Kastid olid väljapoole kallutatud püramiidid,suht rasked(50-60 kg).Helilt väga meeldiv ja täpne.Tõenäoliselt nende paadikujuliste (ti10k vms.) JBL eelkäijad.

    Comment


      #3
      Vs: jbl ti 3000

      tre . leidsin nats infi ka . mida tähendab , et kahekordne MDF plaat ja nende vahel 3 mm bituumen . mida see juurde annab ? kirjutatud veel , et valmistatud käsitööna . on see suure firma puhul reaalne ? kaaluvad jah kuskil 50 kg .

      Comment


        #4
        Vs: jbl ti 3000

        MDF plaat peaks olema surve all kokkupressitud plaat ja see bituumen on hea, sest mida raskem seda parem. Ma usun küll, et käsitöö, sest masin ei pane MDF vahele bituumenit
        Valter

        Comment


          #5
          Vs: jbl ti 3000

          tre . nagu mina ru saan , kas see bituumen tähendab pigimatti , mida autodele pannakse heliisolatsiooniks ?ehk on mul õigus või kuidas seda siis tõlgendada?

          Comment


            #6
            Vs: jbl ti 3000

            Bituumen on põhimõtteliselt nafta destilleerimise jääk, must pigitaoline aine. Nt asfalt on peamiselt killustiku ja bituumeni segu. Pigimatte tehakse vist jah ka bituumenist. Kõlariseinte vahel aitab ta ilmselt seinte võnkumist summutada.

            Comment

            Working...
            X