Teade

Collapse
No announcement yet.

Audes 012/017 tweetrid läbi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Audes 012/017 tweetrid läbi

    Siin vedelevad 2 sellist ja märkasin, et mõlemal tweetrid läbi lastud. Nüüd kruvisin ajutiselt sinna audese membraani/magneti asemele mingid alpine auto tweetrid aga heli ei ole niiviisi kuigi ilus. Kas asemele peaksid vist sobima sellised?: http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=231
    Või kas see audese tweeter üldse viisaka heliga? vahest midagi visatonilt orsth oleks uhkem sellise raha eest?

    Ahjaa, üks tähelepanek veel...ühel kõlaril teeb tweeter nagu poole vaiksemat häält kui teisel. Mis sellest arvata. Kas crossoverit kuidagi vist vigastatud? Kuidas seda viga annulleerida?

    #2
    Vs: Audes 012/017 tweetrid läbi

    Audese tweetrid vist kedagi enam ei ole vaimustanud, võib-olla visatoni SC10N oleksid paremad? näitajad suht võrreldavad paberil.
    Kastide väljanägemisele selline lahendus just hästi ei mõjuks muidugi....

    Comment


      #3
      Vs: Audes 012/017 tweetrid läbi

      Valjukate sagedus- ja takistuskarakteristikud peavad samad olema kui tahad neid välja vahetada. Võinoh vähemalt nominaaltakistus võiks sama olla, tundlikkus ka enamvähem. Vastasel juhul tuleb filtrid vastavalt uuele elemendile ringi teha. Kui filtritest suurt midagi ei jaga oleks järksu mõttekam Audese tviitereid kasutada. Filtrid võid üle küll kontrollida, võibolla on mõni takisti ära põletatud, idee poolest on isegi võimalik et mõni kondekas on ära väsinud.

      Comment

      Working...
      X