Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas oleks mõtekas vahetada?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas oleks mõtekas vahetada?

Praeguseks koduseks süsteemiks on 2xS-90F(Mõlemal kõlaril juhtmed vahetaTUD, ning võimuni minevad juhtmed ka korralikud, ning paksemad, kui originaalid). Võimuks 2x25w andev Amfiton -y-101-3. Kõik Süsteem on Korralik, üksgi asi pole maha põlenud, ega saanud uusi juppe vms. Enamasti kuulan mp3-me ,alates 128 kbps-st. On ka üks silveri saadetud ( kuidas nüüd õeldagi), kvaliteetne lugu ( 10H kbps,). Kvaliteedi vahe on tundav.
    Ühesõnaga, kas selline arvutikõlarite komplekt olesk parema heliga, mängiks kõvemini, kuidas oleks bassiga lood? Pmst, mai tea, kas on mul kõlarite asukohad head, vms, aga väga mõnus bass on, praegu.
    Komplekt siis, mida mõtlen.

Olen kuulnud sellist 2.1 komplekti, aga, mitte korralikult.

Vs: Kas oleks mõtekas vahetada?

Ei ole see arvutikomplekt sinu masinast parem. Sul on päris makk, aga see pisike 5.1 imiteerib helitekitajat Proovitud-kuuldud...

Comment

Kui 600.- 2.1 komplekt teeb vaid ebamäärast tüminat ja mingil määral kesk/kõrgeid siis 1100eegune 5.1 ei saa oluliselt parem olla. Need on ikkagi arvutikõlarid ja silmas on peetud kompaktsust ja odavust.
      Ehk siis osta ju võid kino ja mängude tarbeks kuid muusikakuulamisel, ei asenda see, siiski "päris" kõlareid ja stereovõimu.
      -

Comment

Aga, samas on mul ju S-90-ned.
        Küll kõik korras, ja värki,aga mnja.

Comment

No mingitest tikutopsisuurustest arvutikõlaritest on S90 kindlasti üle - 3 riba korralike filtritega (niivõrd-kuivõrd) vs. kahtlane 2" lairibakas + 5" "subwoofer" paariliitrises saepuruplaadist topsis...
          Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Okei, Varsti sõber ostab selle komplekti, eks siis saab võrrelda
            Vbl meeldib nende junnide heli rohkem.
            õeh, kuskilt võiks leida sama normaalse võimu, kui amfiton,aga 35w rms kanalisse.

edit: Küsin siin samas,enda teemas,et.
            Pmst, enda arust, kui kuulata ikka põhjas, pmst ,nii,et vahel amfitonil punane tuli vilgub( overload sarnast), et, siis peaks S-90 inverterist ka ikka mõnusalt õhku tulema.
            Aga, minu arust sealt tleb suht vähe =P, eitea, kas oleks mõtekas kiskuda uuesti kõik elemendid välja, ja kõik kasti ääred üle lasta silikoniga? Kas see suht kindel,et kuskilt kasti äärtest saab veel õhk välja?
            Kas, midagi muutuks veel, heli pildi poolt?
            viimati muutis kasutaja Robska; 25 m 2007, 11:56.

Comment

Ega see silikoonitamine halba tee. Aga S90 -tel mäletamist mööda päris pirakas inverter, millisest ei tohikski mingit meeletut tuult tulla.
              Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Mnja, ta ongi suht suht suur ja.
                okei, eks ma vaatan. Vbl mingit"bassiga" lugu mängima panna, ja käega üle lasta kõlari äärtest, siis peaks ka aru saama.

laius 11cm, ja kõrgus 5cm.
                viimati muutis kasutaja Robska; 25 m 2007, 17:15.

Comment

Robska sa neid s90-d maha ei taha müüa we
                  Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

Comment

No, sa võid ju pakkuda midagi postkasti,aga kahtlen.
                    Pole mingit probleemi olnud, ning nende heli rahuldab praegu ära minu tahtmised. vavea ka natuke näinud nendega.

edit: eile proovisin, ei tea, inverterist tuli täitsa normaalselt "õhku/tuult",aga ei kõlari ülevalt,ega alt, ega tagant ei tulnud. Aru külll ei saand.
                    Vast ei hakka siis kiskuma neid.

Comment

Working...
                    X