Teade

Collapse
No announcement yet.

arvutile 2 komplekti kõlareid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    arvutile 2 komplekti kõlareid

    tahtsin uurida, et kas on mingit elegantset lahendust sättida arvutile taha kaks komplekti kõlareid. üks on 5.1 komplekt mängimiseks ja filmideks ja teine on korralik 2.0 muusika kuulamiseks. point on selles. et ei viici neid siis kogu aeg seal arvuti tagaküljel vahetada ja kui aus olla, siis ei pääse sinna mugavalt ligigi. et kas on võimalus mingi mugava nipiga neid vajadusel lihtsalt vahetada?

    #2
    Vs: arvutile 2 komplekti kõlareid

    ma kardan et "arvutist" ja "korralik muusika" ei sobi kokku.

    Comment


      #3
      Vs: arvutile 2 komplekti kõlareid

      Oletan, et mõlemad kõlarid käivad rohelisse pessa ehk siis out/front chanel. Kui nii siis saad sellega ära korraldada selle asja. Ainus mida pead siis tegema on helikaardi seadete alt muutma kas 5.1 või 2.0.

      Comment


        #4
        Vs: arvutile 2 komplekti kõlareid

        selge see, et arvuti pole lampvõimendi, kuid korralikud kõlarid ka siin abiks. helikaart peaks ka veidi üle keskmise olem X-Fi Creative'ilt. aga tänud vastuse eest. eks seda settingute asja aimasin veidi isegi.

        Comment


          #5
          Vs: arvutile 2 komplekti kõlareid

          Kui arvutil on ka korpuse esipaneelil vähemalt üks pesa, siis võib see olle millele iganes (mikker, klapid jne), sest kui tema juhtme tagumises otsas on tavaline 3,5 mm pistik (see tüüpiline kõrvaklappide oma), siis saab ju selle juhtme ehk tagapaneeli mõnest august välja viia ja helikaarti ühendada. Ise kasutan, toimib.

          Markx666 mainitud jubinaga ole ettevaatlik - mina olen paari sellise ostuga nihu läinud, sest neil võivad kontaktid sees vigased olla. Minul avaldus viga selles, et kui oli vaid üks asi taga, siis oli korras, ükskõik kummas augus see asi ka polnud, aga kui lükkasin teise asja ka veel külge, muutus heli monoks vaatamata sellele, et pistikud olid stereo omad ja kumbki asi samuti stereo. Õnneks on need jupskid odavad, tükihind 10-12 krooni (oleneb, kust osta).
          viimati muutis kasutaja paadikapten; 13 m 2007, 01:27.

          Comment

          Working...
          X