Teade

Collapse
No announcement yet.

lavamonitori projekt

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    lavamonitori projekt

    Sattus kätte üks kaheriba-stereo-autokõlari kest. Külili lükates tekkis peas kujutlus ühest toredast garaazibändi vokaalimonitorist. Mul oleks sinna sisse panna 2 x 30gd-301 äravägistatud käkid, aga kast on maru väike. Mõõta ei viitsind, aga umbes 30l võib ühe elemendi kohta tulla. Nipa-napa mahub ära. Kas võib sellist väikest kinnist kasti suht suurele elemendile ehitada? Originaalis olen näind neid elemente töötamas umbes 100l nelja inverteravaga kastis.
    Seoses Tartus tsikliklubi põlenguga jäime enamusest kõllidest ilma, nii et tuleb esialgu mingid hädapärased asendused aretada.
    Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

    #2
    Vs: lavamonitori projekt

    Kasti Q hüppab küll lakke, aga töötab. Parem, kui nad on sellisel juhul suletud, mitte inverterkastis. Bassiotsa ära oota, aga vokaalimonitori juures pole see ka üldse oluline. Võibolla vajab ekut, et ca 100.hertsine kumin kaotada.

    OT. Kerge iroonia - "Põletajate" klubi pandi põlema Tore koht on see, sai seal aastavahetusel möllatud. Loodan, et saate ikka kõik vajaliku edasitegutsemiseks taastatud. Muuseas, ega sa, vuss, juhuslikult biogeost pole?
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

    Comment


      #3
      Vs: lavamonitori projekt

      Lisaks Q-le hüppas rõõmust lakke ka meie laulja. Dampinguks rebisin ühe vana kampsuni puruks ja kumbki sektsioon sai poole. Ütleme nii, et kõige hullem ei saanudki ja ajab täitsa asja ära. Vana volga iluvõre tuleb veel elementide kaitseks peale, aga enne pean ühele elemendile puuduoleva kupli välja mõtlema. http://www.hot.ee/martti51/pildid/monitor.jpg
      Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

      Comment


        #4
        Vs: lavamonitori projekt

        Tegu pole kupliga, vaid kõrgeid sagedusi mängiva lisaruuporiga. Kupli võid teha poolekslõigatud lauatennisepallis

        Comment

        Working...
        X