Teade

Collapse
No announcement yet.

s-90

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

s-90

mida arvate kui panna s-90 seinale? oleks parem heli kui põrandal?

Vs: s-90

pane seinale ja kuula. Üldiselt on hea, kui kõlarid on seinast ja nurkadest vämalt 0,5m eemal
    k.

Comment

Seinad hakkavad tugevalt värisema ja sellega teisi asju väristama. Proovida võid ikka.

Comment

ok, selge, aga ega nendega nalja pole jh, maja ei pruugi vastu pidada

Comment

Tere
          Mul endal tsipa lahjem variant- s50 ja millegi pärast läks heli kõrvale oluliselt meeldivamaks kui tõstsin kõlarid taburettide peale. (mingi pool meetrit maast). Vb oleks kõrgemal veel parem.
          Maas nad eriti meeldivalt ei kõlanud, mitte et nüüd kõlaksid, aga lihtsalt natuke paremaks läks heli küll.

Tasub proovida!
          Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Näiteks tooks ka selle, et ühes jõusaalis, mida kunagi külastasin olid s-50 seina peal riilulitel mingi 1,5 m kõrgusel. üks ruumi ühes, teine teises otsas. ja heli oli minu arvates väga mahe ja kuulatav...

Comment

Üldiselt olen ka proovinud igasugu kõlarite erinevaid asetusi toas. Mulle üldse ei istu kui heli kuskilt nö taevast tuleb. Kõige mugavam on alati kui tweeterid on enamvähem kõrva kõrgusel. Üldjuhul istudes siis, kui just diskosaal pole.
              Ja seda erinevust tunneb ka siis kui vaikselt muusikat kuulata, volüümi juurde keerad on ikka terve ruum heli täis ja aru ei saa kust see tuleb.

Comment

Working...
              X