Teade

Collapse
No announcement yet.

Alto 2 kloon

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Alto 2 kloon

    Tere!
    Paar nädalat tagasi lugesin siin samas foorumis ühe Alto 2 kohta. Täpsemalt oli see http://www.tevalo.ee/foorum/showthread.php?t=22824 teema. Sealt sain niivõrd palju innustust, et ma lausa pidin need endale ka koju saama. Kuna ise ehitamisega on enne olnud kokku puudet võtsin kätte ja hakkasin peale. Juppid tellisin ka põhimõteliselt järgmisel päeval ja kätte sain juba mõne päevaga(erinevalt tavalise nädala asemel.) See järel kestis umbes nädal üks suur ehitamine ja värvimine. Kokku läks kogu projektiks aega umbes 2.5 nädalat. Võib olla oleks tulnud kauem teha kuna mõned asjad jätavad soovida(lõpp viimistlus) aga üldise tulemusega olen väga rahul. Vanad kõlarid olid üks S-90 ja üks S-30. Need töötasid Y-101 võimu järel ja ma olin rahul, kuniks üks moment sai neist villand. See järel ostsin Estonia UP ja UM 010, ning meisterdasin need kõlarid. Vahe on ikka tunda. Mõned pildid siis ehitusest ja valmis produktist kah. http://www.album.ee/album/30036479/50077954 Veits vales järjekorras.

    #2
    Vs: Alto 2 kloon

    Täitsa hea! Kusjuures, mul oli tegelikult alguses plaanis kah samasuguse tooniga viimistlus, aga onu sai natuke valesti aru ja tuli must- olen ka sellega väga rahul. Aga üks asi hakkas mulle silma- vatiini tundus kuidagi vähe sees olevat ning kaablid tundusid natuke liiga väikse ristlõikega. Ja siis teine- puhtalt maitse asi- elementide kinnituskruvid oleksid võinud tumedad olla, praegu pildilt vähemalt hakkab väga silma. Aga nagu ütlesin, muidu täitsa OK!

    Comment


      #3
      Vs: Alto 2 kloon

      See pilt oli tehtud poole pealt. Muidu ma katsin ära mõlemad küljed, tagaseina ja ülemise otsa ka, inverteri lähedalt on umbes 10 cm tühi. Mõlemad kastid said kumbgi kottitäie vatiini ehk siis kokku kaks kotti. Kruvidega on see, et nad peegelduvad välguga veidi paremini kui muu ja selle pärast tundub vale aga tõesti maitse asi. Tegeltikult ei leidnud ka midagi muud mis silma hakkas. Juhtmed õhukesed kuna ma hakkasin kahtlema, et mis kasu on suurest kaablist kui komponendid on ise väikeste traadikestega. Või oleks olnud õigem ikkagi suured panna? Juhe mis ühendab võimu kõlaritega on 2.5mm nii et see käib küll selle mõtte vastu aga ikkagi. Tänud vastuse eest, eriti kuna sa olid minu motivaator selle projekti alguses ja tegelikult läbi terve töö.

      Comment


        #4
        Vs: Alto 2 kloon

        Väga hea töö, arvestades seda et viimistlust ega ehitamist pole üldse lihtne teha, palju järjekindlust peab olema! Ise juba paar nädalat taastan vanu kaste, kes teab kas valmis ka saan..
        TFK Audio
        #tfkaudio
        http://www.facebook.com/tfkaudio/
        http://tfkaudio.blogspot.com/
        - Audioblogi, projektid jms.

        On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

        Comment


          #5
          Vs: Alto 2 kloon

          trigu küsimus sulle (noh te võite ka norida et olen laisk ) kui palju sul see kogu kõlari paari ehtitus maksma läks rohkem tahaks teada palju läksid maksma elemendid ja filtrid(kasti hind eriti ei huvita kuna endal on seda materjali küll)
          Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik.

          Comment


            #6
            Vs: Alto 2 kloon

            Kogu värk läks 2215,50 eek, aga mul vedas kuna sain just mingit sorti allahindluse ajal. Tegelikult oleks sama asi maksnud 2700.- ja mingid rahad veel peale.

            Comment


              #7
              Vs: Alto 2 kloon

              Tubli töö!
              Olen ka ise siit foorumist innustust ja shnitti saanud. Ka ALTO II kloonid.
              Kuna ei hakka uut teemat tegema, siis panen lingi siia oma töödest.
              http://nagi.ee/photos/antiik/sets/47715/
              Kahjuks suures meisterdamise tuhinas on ununenud vaheetappidest piltide tegemine. (viimasest tööst, woofri ehitusest peaks mõni pilt siiski olema ja üritan need ka üles riputada) Nii ongi pildid ainult peaaegu valmis kõlaritest. Peaaegu, kuna tahaks kõik kõlarid ühesuguse viimistlusega teha. Plaanin spoonimist, kuigi asi riskiga seotud. Nimelt puudub igasugune kogemus sellest tööst ja oht kõik kihva keerata.

              Comment

              Working...
              X