Teade

Collapse
No announcement yet.

Pioneer S-V240-W

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Pioneer S-V240-W

    Värskelt soetatud 5.1 ressiiverile oleks kõlareid vaja. Ressiiveriks Harman Kardon AVR 25 mark II, kirjade järgi võiks oodata sellist 65 W võimsust ja tahab saada 8 Ohm kõlareid. Esimesena jäi silma selline komplekt. Oskab keegi targem takka kiita või maha laita. Näitude poolest peaks paras olema, ka disain on vastuvõetav, samuti on hind taskukohane. Oodatud on ka alternatiivsed variandid. Senine kogemus y-101 ja Estonia 25-ACA, millest on nüüd mõttes "subwoofer" arendada, et 5.1 kätte saada

    #2
    Vs: Pioneer S-V240-W

    Väga mannetud kõlarid on need, milleks pisikese 14 cm valjuka ja tviitri vahele veel kesksagedusvaljukat vaja? Filtritega pole ilmselt vaeva nähtud, kõlari kaalu järgi otsustades kastimaterjaliks on ilmselt mingi puitlaastplaat, võimsusnumbrid ka tõenäoliselt 4 korda ülepaisutatud. Kogu see asi kisab odavuse järgi. Parajad kõik-ühes bling-bling muusikakeskuse kõlarid põhimõtteliselt. Palju eelarve on?
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

    Comment


      #3
      Vs: Pioneer S-V240-W

      OT. Pioneeri leheküljelt leidsin huvitava lingi http://www.pioneer.eu/eur/campaign/p.../pureMalt.html

      Roheline mõtteviis ruulib! (ja lammastelt saab rohkem raha nöörida...)
      Kolakoguja

      Comment


        #4
        Vs: Pioneer S-V240-W

        Antud komplekt oli 3K, alternatiivid võiks olla kuni 4K. Eesmärk pigem korralikumad esikõlarid stereos kuulamiseks ja midagi lihtsamat ruumilise heli jaoks.

        Comment


          #5
          Vs: Pioneer S-V240-W

          Kõlariostul reegel number üks: esimese asjana vaata alati kõlari kaalu. 8 kilo põrandakõlari puhul näitab ilmselgelt, et asi on saast. Ja kuivõrd see su ressiiver on suht korrektne, siis ära esimese hooga mingit kräppi kokku hakka ostma. Pigem käi ringi, ja kuula erinevaid variante, sest, lõppude lõpuks, hakkad sa neid ju ise kuulama. P.S. Kiika ka Kuldsesse Börssi, sääl on tihtipeale suht norm pakkumisi.

          Comment


            #6
            Vs: Pioneer S-V240-W

            Nagu mu profiilist näha, asun Pärnumaal. Pärnu kolmes arvestatavas elektroonikakaupluses on 2/3 juhul tegu mittearvestatavate kõlaritega. Ülejäänud kolmandikust kaks käivad üle jõu ja kolmas pole päris see ja kuulamiseks ei jäägi midagi. Aegajalt satub küll tallinna, aga hetkeemotsiooni ajel ei taha ka osta. Seega ootaksin pigem konkreetset soovitust antud hinnaklassis (pakkuge kasvõi üle - lisa tuhat ja saad komplekti, mis on seda väärt). Ühe variandina kaalusin Estonia AC 35 esikõlaritena ja mõni suvaline komplekt surroundi jaoks - kui antud hinnaklass muud ei võimalda, on see kindlasti variant. Rohkem välja käia ei tahaks, kuna pole eriline melomaan ja minu treenimatu kõrv ei suudaks hinnata soetatud kvaliteeti. Tahan saada iseenda jaoks korralikku heli, mitte midagi külalistele näitamiseks. Samuti seab piirangu ruum (hetkel ca 23 m2) ja fakt, et tegu korterelamuga. Tundub, et pioneeri valik polnud parim - kas pioneeri S-V320 on samuti kehv valik? Kaalu poolest hulka raskem - 14,4.

            Või eelistada näiteks siinsest foorumist läbi käinud magnat kõlareid ja leida sinna juurde kesk- ja tagakõlarid?

            Kuldnebors on valik, aga ressiiverit ostes sai juba suur risk võetud ja põrsas kotis ostetud, kõlaritega läheks pigem kindla peale, kuna sel alal veel tumedam (ressiiverite puhul vähemalt insenerile omaseid reviewsid leida, kõlarite puhul räägitakse tunnetuslikust aspektist - mis ühele on parim, ei kõlba teisele üldse).
            viimati muutis kasutaja reameez; 19 m 2007, 21:16.

            Comment


              #7
              Vs: Pioneer S-V240-W

              reameez, ära heida meelt! Isegi Pärnu-suguses pommiaugus leidub mõni pärl. Mine vaata Omitroni poes korralikke Heco kõlareid. Vali esikõlarid välja ja küll jõuad hiljem ruumikõllid juurde muretseda.
              Kui ilusti küsid, saadetakse meili teel hinnakiri ka.
              /edit või kui tahad paremat komplekti siis osta väikesed ruumikõllid ja keskkõlar ning kogu ülejäänud komplekti jaoks rohkem raha. Ma arvan, et sinu ruumi sobiksid riiulikõllid imehästi.
              Minu DIY blogi
              <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

              Comment


                #8
                Vs: Pioneer S-V240-W

                Tänud vastajatele, võtan hetkeks aja maha,korjan hinnakirju,kuulan tuttavate süsteeme.

                Comment


                  #9
                  Vs: Pioneer S-V240-W

                  Ise pooldaksin varianti, et osta praegu kogu eelarve ulatuses nii korralikud esikõlarid kui võimalik ja hiljem kui raha jälle kogunenud on siis vaatad juba puuduvad kõlarid juurde.

                  Stereo on minu meelest väga meeldiv asi!
                  Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

                  Comment


                    #10
                    Vs: Pioneer S-V240-W

                    Sai nüüd asjale veidi teistpidi lähenetud. Kuna lõppeesmärk on 5.1 ja eelarve hetkel korralike esikõlareid ei luba, soetasin endale sellised Magnatid. Hetkel toimetavad minu jaoks korteris küll ja hiljem saab neist loodetavasti head tagakõlarid. Müüja ehmatas mind algul ära, kui enne kuulamist ütles, et ei hakka varjama, et nood on ikkagi kinokõlarid ja ma võin neis pettuda . Täitsa usun, et tema soovitatud 2x kallimad on ka 2x paremad aga tänan. Hetkel müdistavad nood monitorid koos Estonia ac25 ilusti sünkroonis 2.1 variandis. Ja stereo on tõesti hea... . Mis kõige tähtsam, IseOlenRahul.

                    Comment

                    Working...
                    X