Teade

Collapse
No announcement yet.

Paluks abi ja nõu oma esimesel kõlariprojektil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Paluks abi ja nõu oma esimesel kõlariprojektil

igatahes nüüd on asi nii et kõik jubinad ja värgid ja elemendid tellitud, suht hea tunne isegi kuigi pärispalju kallimaks läks kõik kui lootsin. aga ei ole midagi parata. nädalavahetusel saan kastidega alustada ja nokitsema hakata, kui valmis siis näitan siia ka ma arvan.

et tänan kõik kes aidata viitsisid!

Comment

Püüa ikka mõni klõps kah teha, alati on huvitav vaadata, millega keegi hakkama on saanud.

Ja palju edu muidugi!
      Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

nii. tekkis väikene probleem.

tellisin starleti filtri jaoks kõik jubinad ära, aga teatati et kondekat Cap. 2,2uF 5% 250VDC MKP pole olemas ja saaks alles väga pika aja pärast. kas on mingi vahe kui ma paneks selle asemele 65-476-73 Cap. 2,2uF 5% 400VDC MKP ?

ülejäänud on kõik 250VDC.

või sobib hoopis mingi kolmas asi selle asemele aidake palun igatahes.

Comment

Esmalt postitatud speedfreak poolt
          nii. tekkis väikene probleem.

tellisin starleti filtri jaoks kõik jubinad ära, aga teatati et kondekat Cap. 2,2uF 5% 250VDC MKP pole olemas ja saaks alles väga pika aja pärast. kas on mingi vahe kui ma paneks selle asemele 65-476-73 Cap. 2,2uF 5% 400VDC MKP ?

ülejäänud on kõik 250VDC.

või sobib hoopis mingi kolmas asi selle asemele aidake palun igatahes.
          Kui tüüp ja mahtuvus on samad siis kõrgemale pingele mõeldud konde on sobiv asendus. Vastupidi ei sobi. Kas Elfa müügi-inimesed ei oskanud seda siis öelda või sa ei lasknud selgitada?
          -

Comment

kuna elfast räägiti telefoni teel ja ma ei osanud midagi vastata siis ma ei soovinud asenduseks pakutud 400VDC kondekat lihtsalt. nüüd olen targem ja lähen ostan

tänud.

Comment

Working...
            X