Täna sain nad siis lõpuks oma tuppa veetud ja nautimine sai alata. Paar kuud tagasi sai siis sünnipäevarahade eest ressiiver ostetud ja kõlarinälg oli kiire tulema. Veidi vähem kui kuu aega tagasi olin juba kindel et ehitamiseks läheb ja varsti olid juba jubinad tellitud. Nädala pärast olid kastid koos ja mängisid. Ülejäänud aeg kulus viimistlemisele, mis eriti ei meeldinud. Väga viimasepeal värvimine välja ei tuld, pold nagu eriti kogemus ka aga noh. Lõpuks jäin ikkagi väga rahule. Algul oli selline jama et kas siis sellest et väga sile oli pind aga värv ei tahtnud kohe mitte üldse peale hakata, eriti servadele kus MDF oli serviti. Mingi oma 4-5 õhukest kihti värvi oli juba peal kui servad valgemaks hakkasid minema. Peale seda 4-5kihti lihvisin veel veidi ja siis veel 2 kihti ja lõpuks läks juba päris heaks. Üldiselt ma ei uskunud et nii palju vaeva tuleb näha aga huvitav oli minujaoks, sain mitmetes valdkondades paljupalju targemaks ja ehk järgmine kord juba palju lihtsam on. See kord sai ikka igast lahedaid asju välja mõeldnud.
Filtrid tegime koos sõbraga kes ikka elektroonikat jagab õnneks, trükiplaadile saime rajad peale nii et metallifreespingis lasime sooned sisse kust vool edasi minna ei tohi ja oligi valmis. Väga head jäid.
Helist.. Minu jaoks peaaegu et uskumatu. ( Enne olid võimul taga kaks mingit suht normaalset isegi Sony muusikakeskuse kõlarit, 3 mingit hiina odava kodukino sateliiti ja siis kaks aktiivset S-50(minuteada) olid woofri eest)) Muusika läks no nii elavaks et tõesti lihtsalt jättis kuulama. Bass on mõnus. Kui isa käest veidi raha palusin siis ütles ta et selline tunne et nagu kirjutaks oma surmaotsusele alla et oma majja kõlarid ehitataks, kuid täna kuulas ja kuulas ning ainult imestas
Tänan abi eest foorumlasi kes vähegi aidata viitsisid, oma häid sõpru Raiti ja Kauri kellega koos ehitada sai. Varsti valmivad ka Kauril samad tornid, koos alustasime.
Materjal oli 22mm MDF.
Pildid http://nagi.ee/photos/speedfreak/sets/60495/
Et rääkige mis arvate.
Filtrid tegime koos sõbraga kes ikka elektroonikat jagab õnneks, trükiplaadile saime rajad peale nii et metallifreespingis lasime sooned sisse kust vool edasi minna ei tohi ja oligi valmis. Väga head jäid.
Helist.. Minu jaoks peaaegu et uskumatu. ( Enne olid võimul taga kaks mingit suht normaalset isegi Sony muusikakeskuse kõlarit, 3 mingit hiina odava kodukino sateliiti ja siis kaks aktiivset S-50(minuteada) olid woofri eest)) Muusika läks no nii elavaks et tõesti lihtsalt jättis kuulama. Bass on mõnus. Kui isa käest veidi raha palusin siis ütles ta et selline tunne et nagu kirjutaks oma surmaotsusele alla et oma majja kõlarid ehitataks, kuid täna kuulas ja kuulas ning ainult imestas
Tänan abi eest foorumlasi kes vähegi aidata viitsisid, oma häid sõpru Raiti ja Kauri kellega koos ehitada sai. Varsti valmivad ka Kauril samad tornid, koos alustasime.
Materjal oli 22mm MDF.
Pildid http://nagi.ee/photos/speedfreak/sets/60495/
Et rääkige mis arvate.
Comment