Teade

Collapse
No announcement yet.

Kes oskaks teha filtri?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kes oskaks teha filtri?

Tervist, et siis oleks tarvis teha kaheribeline filter, täpne skeem antud lingil : http://www.soundlabsgroup.com.au/bil..._bweiche1.html

Sooviks ka teada, et mis selle tegemine võib mulle maksma minna.
    Tänan.

Vs: Kes oskaks teha filtri?

tööraha 200.- + jupid + igasugune saatmine
    Condemn the hive.

Comment

Selge, keegi, kes oleks nõus tegema, võiks võtta ühendust ES-i teel! Või keegi äkki oleks nõus aitama juppide leidmisel internetist ning kokkupanemisega.
      viimati muutis kasutaja allar245; 27 December 2007, 21:07.

Comment

Nii otsisin välja komponendid, millest peaks siis filter koosnema. Toon nad siin välja ning tahaks teada, kas valisin õiged? Üks küsimus oleks veel, nimelt kas nende kokkuühendamiseks läheb vaja trükkplaati, või piisab juhtmetest(muidugi komponendid panen alusesle)?
        Kaks pooli(SP), vastavalt siis 1mh ja 0.33mh:

Kaks metalloksiidtakistit(MKT), neis ei ole kindel, kas on õideg asjad:

Ning kaks keraamilist takistit, vastavalt siis 4.7ohmi ja 6.8ohmi:

Arvan et saaksin ise hakkama, kui just mingeid imenippe ei pea tegema.

Comment

-||- säherdune tähis märgib kondensaatorit (lisaks ei tea ma kedagi, kes mõõdaks takistust uF ) ehk siis http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-b...artnr=240-5327 kuigi seal ei paistnud vajaminevaid väärtusi olevat.

Ülejäänuga nii rappa ei pannud ja võid väga vabalt jubinaadid juhtmetega ühendada, kasuta jämedamat sorti kaablikest ja ürita ühendused minimaalselt lühikesed teha. Kui annab, siis võid kohe jalgupidi elemendid kokku ühendada.
          Condemn the hive.

Comment

Mina tegin oma Alto'dele http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ad.php?t=31303 filtrid nii, et ostsin vajalikud komponendid Tevalost ja siis võtsin paraja suurusega tüki vineeri. Kinnitasin filtri detailid kõik vineerile kuumliimiga ja siis jootsin kõik praktiliselt ainult detailide oma viikudega üksteisega kokku. Elementide ja filtri vaheliste kaablite jaoks olid klemmliistud (kruvidega).
            Pilti pole kahjuks näidata.

Ma ei näe mõtet trükkplaadi tegemisel filtri jaoks.

Comment

Selge, selge. Tänud, eks tellin siis esimesel võimalusel ära ning üritan valmis saada! Võib teema lukku panna.

Comment

Kondekaid (skeemil tähis MKT) on ka vaja: http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-b...artnr=240-5350

Takistiteks sobivad minu arusaamist mööda ka odavamad.
                Elemendid võid põhimõtteliselt ka kasti põhja liimida (kui trükkplaati ei viitsi teha), jälgima peaks vaid, et poolid oleks teineteisest võimalikult eemal, omavahelised ühendused komponentidel võimalikult lühikesed ja et need vibratsiooniga lahti ei tuleks.
                viimati muutis kasutaja a1; 27 December 2007, 22:25.

Comment

Aga kuhu ma täpselt kondekad pean panema?

Comment

loe mu postitus läbi!!!! Need asjad, mida sa pidasid takistiteks (-||-), on kondensaatorid. Niisama kuhugi neid pole vaja juurde surada
                    Condemn the hive.

Comment

Jajah, sain aru, ei oskand postitust ära kustutada.

Comment

Working...
                      X