Teade

Collapse
No announcement yet.

estonia 35AC 021-1

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

estonia 35AC 021-1

http://www.kuldnebors.ee/kuulutused/...b_cat_id=10839
    parandage mind; kui ma eksin; kuid minu mäletamist mööda need küll originaal kesk_ja kõrgsagedused pole:
    või olen ma järjekordselt ämbrise astunud? ( olen selle poolest tuntud ):
    viimati muutis kasutaja Karel2000; 05 m 2008, 00:25.
    Karel2000 A.K.A. lollide küsimuste esitaja

Vs: estonia 35AC 021-1

vaatasin ka ise neid kõlle börsis.
    no mine kuula ja anna teada või osta omale
    ja praegu pilte vaadates tundub, et üks kõrgsageduse kuppel oleks nagu sisse vajutatud

Comment

Noo loll küsimus see ei olnud, aga vastan sulle: tegemist on täpselt samade elementidega, mis sinna tootmise käigus pandi. Ainult see värv ei ole sama, mis originaalis oli: pruun.

Esmalt postitatud Karel2000 poolt
      http://www.kuldnebors.ee/kuulutused/...b_cat_id=10839
      tean, et olen tuntud lollide küsimuste esitamise poolest, kuid tahaksin siiski teada, kas nendest korraliku kvaliteediga heli välja tuleb?, arvestades, et kesk- ja kõrgsagedused pole originaalid ( vähemalt minu mäletamist mööda )

Comment

kas sina rapboy666 oled nende kõlarite müüa?

Comment

Veidike selgitust;
          • estonia 35ac-021 on sellised millel on kõik elemendid samasuguste katetega nagu bassielement
          • estonia 35ac-021-1 on kesk ja kõrgsagedus juba Audese riiulitest pärit, ümmargune ja ilma metall kaitsevõreta. Ning on olemas veel 35ac-021-1, millel bassiks ei olnud enam lameda kärgpinnaga vaid tavaline koonus element, kuid sama korviga (murtud nurkadega) nagu kärgmembraaniga elemendil.
          viimati muutis kasutaja Arol; 05 m 2008, 15:30.

Comment

Esmalt postitatud Arol poolt
            Ning on olemas veel 35ac-021-1, millel bassiks ei olnud enam lameda kärgpinnaga vaid tavaline koonus element, kuid sama korviga (murtud nurkadega) nagu kärgmembraaniga elemendil.
            ei tea kas oleks mõtet seda sorti kõlar audeselt osta ja siis oma kärg selle vastu vahetada?

Comment

Esmalt postitatud cdrom poolt
              ei tea kas oleks mõtet seda sorti kõlar audeselt osta ja siis oma kärg selle vastu vahetada?
              Estonial on veel üks mudel, kõige hilisem 30ac-003 enne Audest. See juba nende pappkoonusega bassikatega. Nii, et kui kuskilt need kõlarid leiad jääb see vahetus töö ära. (peetakse ka hea heliga kõlariteks)
              Aga kas vahetada tasub, see on pigem subjektiivne otsus. Missugune element sinu kõrva jaoks meeldivama heliga tundub.
              Ma tean, et mitmel juhul on 35ac-021-1 originaalbassid vahetatud Audese kärgede vastu.

Comment

no ma ei tea, heli võiks nagu parem olla. just see kesk ja alumine pool.
                mis element nüüd ilusama kõla annab seda ei tea. mõtlesin, et ehk midagi audese varasalvest oleks hea valik

Comment

Estonia ja Audese kärgbassid on pea-aegu sama valjukas, erineb raami äär (Estonial nurgeline, Audesel ümmargune), kummiääris on neil erinevat pidi ja sellega minu teada erinevused piirduvad. Sound on neil ka enam-vähem sama.
                  Mulle see kärgbassi sound meeldib, väga iseloomulik (ja meeldiv) tämber.
                  Allkiri.

Comment

Working...
                  X