Teade

Collapse
No announcement yet.

Microlab PRO3

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Microlab PRO3

Tervist

Tekkis vajadus osta uued kõlarid, sest eelmised (U101 + S30B) ei ole päris nii head, kui tahaksin, et need oleks. Kuna tuttavale soovitasin Microlab PRO1 kõlareid, mis on minu arvates väga hea heliga (arvestades hinda), siis valisin endale ka kõlarid Microlabilt (seekord PRO3). Endale tundus imelik see, et on 8" midbass, just selles osas, et kas kesksagedustesse "auk" ei jää niimoodi? Tahaks neid ära tellida, aga ennem loeks teie arvamusi asjast... Huvitab see ka veel, et kas kivivõimul jätkub võimsust, et 8" basse normaalselt liigutada?

Minu jaoks on plussideks Microlab PRO1 - PRO3 komplektide juures:
    1. Eraldi võim
    2. Hea hind (~1500.-)
    3. Pult
    4. PRO 1 on hea heli (neid olen kuulanud päris palju)

Arvutikeskuse müügilink.
    Venekeelne ülevaade.

Tänud juba ette, likoor.

Vs: Microlab PRO3

Ise olen neid kõlareid nüüd mõnda aega juba omanud. Heli selle raha eest üsnagi hea. Aga kui hakata virisema siis ei meeldi eriti kõrgsageduste heli ja samas tundub originaal võimendi ikka jube lahja olema. Endal plaanis millalgi võimendi ümber teha LM3886 kivi peale.

Comment

Lühidalt siis on oma raha eest parimad?
      Kuressaare on tehnika koha pealt selline pommiauk, et kõik peab tellima, kohapeal kuulata vms. ei saa eriti... On ainult mingid Creative ja Logitechi jura poodides..

Comment

Ise oman samuti neid. Heli on tõesti hea selle raha eest. Kui vaja kostab õuegi

Comment

Rääkige veel kogemustest. Kesksageduste asemele auku ei teki?
          Ma ei soovitaks teile woofrit ega subwoofrit, nendega on endal ainult kurvad kogemused. Kui vähegi finantsi on, siis soetage endale supakas. Mul mängib supakas juba 3 aastat, seevastu lasin subwoofri nädalaga läbi ja woofer pidas 1 kuu.

Comment

kas sel pro3-el mitte aind üks elment pole või see ülemine tilluke auk seal inventer või kõrgsagedus?
            muidu täna päeval ongi ju nii moes ,et bass ja kõrg sagedus ja kesk sagedust polegi

Comment

Ülemine on ikka tweeter, inverter on tagaküljel. Aga kas suur valjukas kesksagedused ka enamvähem ära mängib?
              Ma ei soovitaks teile woofrit ega subwoofrit, nendega on endal ainult kurvad kogemused. Kui vähegi finantsi on, siis soetage endale supakas. Mul mängib supakas juba 3 aastat, seevastu lasin subwoofri nädalaga läbi ja woofer pidas 1 kuu.

Comment

Ei ütleks, et midagi väga puudu oleks. Vähemalt niipalju, kui mäletan... Pole neid tükk aega kasutanud enam.

Venekeelsel ülevaatel ju antud isegi graafikud... Sealt saab natuke aimu.

Comment

Mina küll ma oma kõrvadega aru ei saa, et kesksagedusi vähe oleks. Alati on kõik helid, mis olla saavad, neist välja tulnud. Ju siis mängib bassikas piisavalt kõrgele ja tweeter piisavalt madalale. Üldiselt on heli väga mahe ja
                  siiamaani pole kuulda olnud ühtegi heli, mis segama oleks hakanud.
                  Selle raha eest (umbes 1500.-) on need pro3-ed väga head kõlarid

Comment

Ostsin ka need kõlarid (foorumis ju üldiselt kiidetakse).
                    Visuaalne pool annab natuke soovida, kuidagi lohakalt on viimistletud (heledad).
                    Kahjuks sattus mulle ka tehniliselt mingi praak. Ühest võimendi väljundist tuleb väga tugevat kuminat/põrinat ja ühest kõlarist tuleb sisuliselt ainult kraginat. Surudes kõlarit mängimise ajal natuke sisse hakkab ilusti mängima.
                    Sain täpselt 50% töötava toote

Kasutades töötavat kõlarit ja väljundit, siis tegelikult helil pole viga.

Comment

Re: Vs: Microlab PRO3

vaata mitte töötava valjuka sukad üle.Äkki vaja uued panna või lihtsalt joote kohad üle teha.

Comment

Vs: Re: Vs: Microlab PRO3

väljend "sukad" ei ütle mulle nüüd küll midagi.
                        Viin kogu kupatuse poodi tagasi, kuna mul peaks olema 14 päeva tagastamise õigus.

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Microlab PRO3

kui garanti siis vii tagasi kindlasti. Ja uus proovi kohapeal ära.
                          sukad/vuntsid. need vask punutised mis lähvad valjuka klemmide pealt mähise külge.

Comment

Working...
                          X