Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlari parandamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõlari parandamine

Tervist! Mure siis selline, et bassielemendil on membraan natukene kahjustada saanud. Auku sees ei ole aga on selline lohk mis kõrgema volüümiga plärisema hakkab. Eelmise omaniku poolt on terve element mingi väga raju liimiga kinni pandud kasti külge ja lahti võtmine ilma kirveta tundub suhteliselt võimatu. On äkki mingi moodus kuidas see lohk ilma kõlarit lammutamata välja saada ?

Vs: Kõlari parandamine

proovi tolmuimejaga imeda
    CASH

Comment

Proovisin, aga ei õnnestunud. Päris paks on see papp seal, äkki superliimiga miski nahast junn sinna liimida ja näpitsatega sikutada. Kas miski 1cmx1cm nahast lapats häält moonutama ei hakka kui ta sinna jätta ?

Comment

minu arvates ei tohiks tolmukuppel avaldada mingit mõju helile, kui on korralikult (õhukindlalt) peale liimitud. Räägi parem, mis elemendiga on tegu

Comment

probleem tuttav. endal S-90 bassikal sama lugu, et kuppel suht ära vajutatud ja praguline (auke sees ei ole ja kui ei tööta siis hoiab oma kuju), ühesõnaga umbes nagu sul seal pildil. kui valjukas hakkab mingi amplituudiga võnkuma, siis hakkab asi plärisema.

lahenduseks suudan mina välja mõelda, et kas uus valjukas või uus tolmukuppel. miskit üle liimida vms värki teha muudab juba valjuhääldi parameetreid märgatavalt.

Comment

Mina soovitaks imepeenikse nõelaga välja tirida pärast kliistriga auk kinni või siis mingi võimsama teibiga siis ei pea mingit naha tükki liimima. Võimalusi päris palju.

Comment

Tere.Omadest kogemustest tean et mõikord tekitab plärinat ka tolmukupli serv mis on liimist lahti ja polegi alati palja silmaga eriti nähtav.mõnikord on võimalik kuppel lahustiga lahti võtta ja mõlk välja vajutada ja pärast tagasi liimida.

Comment

Mis liimiga seda kõige paremini liimida saab?

Comment

Liimliides peab peale kuivamist jääma elastne, samuti on oluline, et liim oleks praktiliselt värvitu, kuna muidu hakkab hiljem silma riivama. Isiklikult olen kasutanud valjuhääldite membraanide ja nende osade kokku ühendamiseks liimi "Moment"- saadaval kõigis hästivarustatud ehitus- ja kodukeemia kauplustes.

Comment

Working...
                  X