Teade

Collapse
No announcement yet.

palun soovitada kõlareid onkyo-le

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: palun soovitada kõlareid onkyo-le

    http://www.eu.onkyo.com/dl/1018971/M...05_En_web_.pdf
    lk 20.
    -

    Comment


      #17
      Vs: palun soovitada kõlareid onkyo-le

      tänud! peab nentima, et ma olen tähelepanematu, aga võin ennast välja vabandada sellega, et ei otsi kõlareid enda aparaadile ja ressiiver asub teises linnas üldse. see teeb asja natuke ümbernurgaks.

      Comment


        #18
        Vs: palun soovitada kõlareid onkyo-le

        sai nüüd uurida seda oomide asja. põhimõtteliselt sobivad euroopa mudelile 4-16 oomised kõlarid. ok, ütleme et ostan praegu maestro 155 ära, aga pärast on ka süsteemi täiendades (et siis 5.1 või 7.1 süsteem kokku tuleks) vaja jääda üsna soovituslikult 4 oomi juurde.
        et probleem on selles, et ma ei oska niimoodi mitteasjatundja pilguga audese lehelt vaadata, kas seal saab hiljem osta täiendavaid vajalikke kõlareid (norm hinna ja kvaliteediga) mis on 4 oomised või on hiljem suur kompunn. oskab keegi kaasa rääkida, kui keeruliseks see sobitamine võib kujuneda?
        aitähh!

        Comment


          #19
          Vs: palun soovitada kõlareid onkyo-le

          Audese mudelite konkreetsete hindadega saab tutvuda näiteks siin: http://www.noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=27 (vähemalt 155-d on seal soodsaima hinnaga, mujal ca. paarsada krooni kallimad). Soovitud komplekti peaks saama Audese pakutavatest mudelitest kokku panna küll.
          Kui on huvi kuulata, siis on võimalik teha seda Lavintoni stuudios, minuteada seal võimalik pea kõiki Audeseid kuulata.

          Ise soovitan 155 mudelit pigem - kõik tehn. näitajad veidi paremad ning (võimsuse) reservi peab olema
          Positiivselt meelestatuse on põhjustanud tegelikult muidugi kuulamiskogemus - kasutan igapäevaselt kipsseintega ca. 16 m2 elutoas ning ei kurda küll heli ülevoolavuse/liigse tiheduse üle. Bassid on täpsed ning heli detailne ja puhas. Muidugi, mööblit pole üritanud nendega lõhkuda ka.

          Muide, 155-te kasutamisel kahtlen sügavalt .1 süsteem mõttekuses/vajaduses, need kõlarid suudavad mängida madalamalt kui nt. Audese enda subwoofrid. Aga see juba minu subjektiivne arvamus ning on pigem maitse asi.

          Comment


            #20
            Vs: palun soovitada kõlareid onkyo-le

            aitähh tagasiside eest! ok tundub, et see audes tuleb ära kuulata. muide, ega ma endale ei ostagi kõlarit. tuttavatel on vaja ja neil pole viitsimist otsida, et eks nad ise otsusta mida teevad siis peale kuulamist. muide kas keegi teab veel, milline audese kõlar seal 10-20k kandis (mitte üle) on nö "audiofiilne" (seda saab vist pigem inimese kohta öelda)? ja sobiks kodukinosüsteemi esikõlariteks? tänud senistele abistajatele igatahes!

            Comment

            Working...
            X