Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Plaatide otsad on kanditud,(kant jääb alati heledamaks)täispuidul ei ole see vajalik.
Tegu tammespoon plaadiga.Mis pole üldse halb kölari ehitamiseks.
kui tahad kindlaks teha kas on täis puit vai mitte vaata kandi puusüve ühtimist kölari küljega.
Täiesti OT aga hakkas väga huvitama, mida selliste hirmsate monstrumitega tehakse?
Muusikat vast ikka kuulatakse. Minu arust pole helilgi midagi viga, kuid kahjuks on terve aind 1 kõlar, kuna teisel on elemendid läbi ja vaja oleks uusi.
Kas sellel oleks mõtet asendad katkised elemendid uutega millel on samad andmed, kuna samsuguseid ei leia kuskilt.
Silme ette kangastub pilt: Tallinnast väljaviiv maantee, maikuu laupäeva varahommikul. Reas sõidavad mossed ja zigullid, kõigil katustel pakiraamid, milledele seotud üüratu hulk kasutut mööblit ja ehitusmaterjali jääke... Juhid autodes pakatavad enesekindlusest - neil on väärt materjali, millega oma "daatsat" veelgi suuremaks ehitada.
Minu tagasihoidlik küsimus - kas elu tõesti nii pikk, et aega igasugu mõtetustele kulutada?
Kõrgsageduslement on siis 3ГД-31 ja andmed peaksid olema (pead ei anna) 2800-20000HZ, 8 oomi,tundlikkus 90db. Mõõdud 100x100 mm, sügavus 48mm.
Keskmine elemnt on siis 4ГД-8Е ja andmed on Pnom=16W,Pmax=32W, lairiba kuni 8000Hz.
Bassielement 8гд-1-25 ja andmed peaksid olema(pead ei anna) takistus 8 oomi, Pnom=8W, Pmax=30W, 40-1000Hz.
Kuna kõlaris on ka muid vidinaid palju see kõlari rms siis wattides teeks ja palju takistus oleks?
Kas keegi oskab nüüd öelda või on infot veel vähe. probleem on muidu selles et teine kõlar on katki ja selliseid elemente ka ei leia enam vist kuskilt. Aga raadiotehnika u-7101 võimendi on korras ja tahaks teda ikka töös veel hoida.
Kas keegi oskab nüüd öelda või on infot veel vähe. probleem on muidu selles et teine kõlar on katki ja selliseid elemente ka ei leia enam vist kuskilt. Aga raadiotehnika u-7101 võimendi on korras ja tahaks teda ikka töös veel hoida.
Kui hästi otsid, siis ikka võib leida selliseid valjukaid ja RRR 7101 neid kõlareid vaevalt läbi laseb, kui mõistusega heli keerata. Ma kunagi veel nõrgemaid taha ühendanud ja ei juhtunud midagi.
Kui hästi otsid, siis ikka võib leida selliseid valjukaid ja RRR 7101 neid kõlareid vaevalt läbi laseb, kui mõistusega heli keerata. Ma kunagi veel nõrgemaid taha ühendanud ja ei juhtunud midagi.
väga lihtne on elemente ka liialt moonutama lastes läbi lasta (ehk siis nõrga võimuga). Moonutamisega kaasneb tugev mähise kuumenemine, mis ongi üldjuhul elementide läbipõlemiste põhjuseks.
Comment