Teade

Collapse
No announcement yet.

mure

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    mure

    mure selles et sai ostetud ressiiver pio0neer aga jama selles et mul hunnik kõlareid aga kõik4oomised aga resiiver nõuab 6kuni16oomi kas siis nende 4oomistega pole mul midagi teha

    #2
    Vs: mure

    Täpselt nii.
    Condemn the hive.

    Comment


      #3
      Vs: mure

      Pane kumbagi kanalisse kaks kõlarit järjestikku. Võimsust arvest nõrgima järgi. Võid kolm ka panna, võisad lvaliteedis ja töökindluses, kaotad võimsuses.

      Comment


        #4
        Vs: mure

        Ei ole see asi tegelikult nii lootusetu midagi. Tootjad panevad selle kõlari impedantsi hoiatuse võimendile küll kuid ega see nüüd seda küll ei tänenda et 4 oomise kõlariga võimendi plaks õhku lendaks - kaugeltki mitte.

        Sisuliselt on vahe selles palju lõppvõimendi on võimeline kõlarisse voolu "pumpama". Olenevalt sellest kirjutatakse ka vastav soovituslik minimaalne impedantsi number võimandi tagaküljele. Ühendades võimendiga 4 oomise kõlari kui võimandi taga kirjas 6 oomi ei tähenda veel midagi hullu. Kui tegemist tavapärase koduse kasutusega kus muusikat kuulatakse taustaks või mõistliku tugevusega jääb kasutatav võimsus täiesti ohtusse piirkonda võimedi jaoks ning voolud võimendis jäävad kaugele ohtlikust. Jama võib juhtuda ainult juhul kui ala "pidupanemise käigus" keegi keerab helitugevuse kontrollimatult peale ja sedasi käitatakse võimendit pikka aega.... Isegi siis tõenäoliselt rakendub igas kompetentselt tehtud võimendis kaitselülitus ning võimendi lülitub lihtsalt välja ning vajab jahtumist...

        Seega julgen väita et 99% juhtudest võib ühendada resiiveriga mille min koormuseks on märgitud 6 oomi 4 oomise kõlari ning elada sellise süsteemiga rahulikult edasi ilma igasuguse mureta.

        Ergo
        (olles kaua tegelenud võimendite remondi ja ehitamisega ning teades nats mis "karul kõhus")

        Comment


          #5
          Vs: mure

          Arvan samuti nagu Ergo, midagi hullu ei juhtu kui kasutad tehnikat mõistlikult. Lisaks peaks olema Pioneeril ka mingit laadi kaitsemehhanism mis ekstreemsuste korral rakendub.
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

          Comment


            #6
            Vs: mure

            kasutan muretult 2.7 oomiseid kõlareid, ühes variandis on olnud need ka 2 oomised. pole mingisugust probleemi.

            Pane kumbagi kanalisse kaks kõlarit järjestikku. Võimsust arvest nõrgima järgi. Võid kolm ka panna, võisad lvaliteedis ja töökindluses, kaotad võimsuses.
            kvalitatiivset võitu nii küll ei saavuta, pigem vastupidi.

            Comment

            Working...
            X