Teade

Collapse
No announcement yet.

Mini hi-file bassi juurde

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mini hi-file bassi juurde

Tere!
    Mini hi-file vaja bassi juurde saada..... ainsaks lahenduseks aktiiv subwoofer.Endal pole ühtegi kunagi olnud aga olen kuulnud inverteriga bassikat(marki ei tea), kuid see oli pisut kumisev...kas kõik inverter kõlarid on sellised või tuleks eelistada kinnist kasti?
    Enamjaolt pakutakse auguga kaste....Viljandis ainult yamahad kohapeal...need mulle ei meeldi.
    Kuulan üldjuhul metalit ja elukaaslane enamjaolt sky plussi(METAL on tähtsam).Tuba on 3,4meetrit kõrge ja 25 m2,punastest teliistest seintega(krohvitud)
    Hi-fi on selline:http://www.plussmiinus.ee/ee/redir?g...Bzc19hZW4ucGRm
    Palun soovitage head subwoofrit 4-5tuhande eest.

Vs: Mini hi-file bassi juurde

Viljandist saab ju peale yamu veel nii mõndagi. Vaata viva elektroonikasse, seal virn eltaxi omasid ja isegi mingi jm labsi isend. Tuhat1 kodumasinas leidub wharfedale asju. Endal wharf sw150 ja ei kurda. Ilma inverterita aktiivbassika leidmisega läheb suht raskeks, ma kardan

Comment

V6ibolla prooviksid ennem k6lareid veits ringi t6sta ja mujalt kuulata? Mul endal oli ka mingi aeg "probleem" bassiga, seda nimelt polnud piisavalt.

Esimene asi mis p2he tuli oli muidugi tehnikat syydistada, sai siis proovitud nii v6imu kui ka k6lareid vahetada.. sai isegi yks supakas lisatud, kuid see k6las veel rohkem "valesti" kui bassi puudumine. Samas, kui ma sama systeemi teises toas kuulasin siis oli k6ik palju parem - bass oli olemas, ning seekord oli ta nagu muusika loomulik osa.

L6puks t6stsin siis oma toa ringi 2ra ja nyyd olen peagu, et rahul Arvan, et paari seinavaipa oleks ehk vaja, sest need peegeldavad ebameeldivalt kui ma metalit valjusti tahan kuulata ;/

Proovi n2iteks miskit 200 => 30hz minevat tooni kuulata samal ajal toas ringi jalutades, ehk on abiks ;]

Comment

Käisin täna viva elektroonikas erinevaid sub-e kuulamas(eltax,heco,audiopro ja JMlab) ning ei jäänud üldse rahule,kui JMlab välja arvata ja võibolla ka audiopro.JMlab üsna kallis.
        Võibolla asi ka selles ,et polnud oma CD kaasas.Neil oli ainult 6-e looga cd-r ,millest testimiseks kõlbas ainult coco jambo...sellel oli vähemalt paar erinevat bassi nooti .Õigem oleks vist üldse oma tehnikaga minna...?

Kodus olen kõlareid juba liigutanud kuid see pole tulemusi bassi osas andnud,küll aga on heli levimist toas mõjutanud.
        Kõlari tehnilistes andmetes väidetakse ,et alla 80hz-i nad ei mängi,ega seegi on -4db juures.
        Ei oskagi midagi edasi mõelda...on kellegil soovitusi, mõtteid.

Comment

Võibolla aeg, uued põrandakõlarid osta? Odavama klassi subarid, on peamiselt ju kodukino jaoks mõeldud.
          (ei saanud mainimata jätta, et põnev Philips - lampidel eelvõim+D klassi lõpp...)
          -

Comment

uute kõlarite ostmine üldjuhul ei aita,sest võimendi on ise altpoolt piiratud.
            lahendus oleks siiski aktiivsupaka kasutamine või siis sellise võimendi kasutamine mis basse mängib(mida suurema kaaluga on võimendi,seda paremini bassi mängib)

Comment

...vb siis juba isetegijate poole pöörduda? (kuigi Philipsi mudelivalik näitab, et visuaalne esteetika on päris oluline)...
              -

Comment

Uued kõlarid?Võibolla tõesti....üks õige stereo peab olema ikka kahe kõlariga ainult.Mida ma vanadega siis peale hakkan,mis on tegelikult uued.?

Seda ei teagi ,kas võim lõikab enne 80et hertsi maha või mitte..?
                Mingi filter kusil on,sest ühel muusika palal kadusid teatud efektid lihtsalt ära, kuigi eelnevad RRR rigondad tehcnics-iga mängisid need üsna hõlpsalt välja.

Samas...siin foorumis on räägitud,et sama raha eest pidi isetehtud sub olema parem,kui poest ostetud.Olen isegi sellele mõelnud....mul olemas üks kõlar http://www.starsound.co.za/Products/...1/ssw_351.html
                Selle kõlari kohta mingit infot mina leidnud ei ole välja arvatud see: 380w rms, 94db/SPL
                Kas sellest saab midagi ehitada, mis sulanduks philipsi kõlaritega või oleks parem uurida filtrite kohta võimendis ja siis vaadata uusi kõlareid.

Comment

Uut võimendit ei taha ,miks ma vana võimu maha müüsin ja selle philipsi siis üldse ostsin...see võim ongi vist põhiline mis maksis.Pealegi on mu uues kodus tähtis kompaktsus.....oh seda jutmete virr-varri mis pärast tolmu pühkimis ikka hästi sassi läksid.

Comment

kas Philipsil mitte oma supakat pole, just sellistele pillidele mõeldut?
                    kusagil oleks nagu silma jäänud, aga ei mäleta... katsu Philipsi enda kodulehel sobrada.

Comment

Iseenesest peaks ju stuudiotesse mõeldud aktiivid ka sobima.
                      www.pillipood.ee stuudiotarvikud. või ma eksin ?

Comment

Otsustasin siiski isetehtud bassika kasuks.Avan uue rubriigi basskõlari foorumis. Tänud kõigile vastajatele.

Comment

Working...
                        X