Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarid suitsevad. Sõna otseses mõttes!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kõlarid suitsevad. Sõna otseses mõttes!

ei, kuulge, ma ei saanud aru: kuidas saab reaalselt sonieeriksoni kõlareid ressi taha panna, mul oleks ka sellist üleminekud vaja, palun postitage joons, milllline juhe/kombinnatsjoon peks olema muidu annan kohe otsat. maine ei koti!!! !!! !! !! !!

ausald ka pöle maal kõlle ja tymmi thaks raskelt.

tõesti, ei tasu üleolekut nii välja käia, jätab ju lolli mulje. kommide
    järgi vaadtes tekitas "hapukurgihooajal" ohtralt lõbu, ja miks mulle tundub,
    et asi oligi naljana mõeldud (-;

Comment

Ja siis hea õnne korral läheb selle pisikese junni mähis lühisesse ja suitsu hakkab ressiiverist tulema.

Comment

Esmalt postitatud marley poolt
        ei, kuulge, ma ei saanud aru: kuidas saab reaalselt sonieeriksoni kõlareid ressi taha panna, mul oleks ka sellist üleminekud vaja, palun postitage joons, milllline juhe/kombinnatsjoon peks olema muidu annan kohe otsat. maine ei koti!!! !!! !! !! !!

ausald ka pöle maal kõlle ja tymmi thaks raskelt.

tõesti, ei tasu üleolekut nii välja käia, jätab ju lolli mulje. kommide
        järgi vaadtes tekitas "hapukurgihooajal" ohtralt lõbu, ja miks mulle tundub,
        et asi oligi naljana mõeldud (-;
        vastus sinu küsimusele et kuidas saab üleminekut sony ericsoni kõlaritelt võimendi/ressiiveri peale. lihtne sõna nuga/käärid peaksid pildi ette andma!
        PS: mina sain sony Ericcsoni kõlaritest autosse üli head kõrg/kesk riba
        nu mind naerdakse siiamaani et auto võimendi tuppa ümber tegin! aga palun väga otsige 500w stereo võimendi 5000 eest! vot!
        sry ot pärast!
        päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

Esmalt postitatud rxs poolt
          nu mind naerdakse siiamaani et auto võimendi tuppa ümber tegin! aga palun väga otsige 500w stereo võimendi 5000 eest! vot!
          sry ot pärast!
          No see on juba peris hea nali!
          Sattus mulle ullikesele kogemata pihku säherduse hinnanumbriga tagasihoidlik toavõimuke - stereo ja uus puha!Ning mis kõige hullem "ainult" 2x525W .Nüüd on mõistus otsas!

PS.Peab vist lõpetama selle teema - kisub läbuks
          Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Esmalt postitatud rxs poolt
            vastus sinu küsimusele et kuidas saab üleminekut sony ericsoni kõlaritelt võimendi/ressiiveri peale. lihtne sõna nuga/käärid peaksid pildi ette andma!
            PS: mina sain sony Ericcsoni kõlaritest autosse üli head kõrg/kesk riba
            sry ot pärast!
            Vaevalt, et kellegil see enam meeles on, et keegi auto võimu toas kasutab. Veelvähem pakub see nalja. Kuid mine sa tea.
            Aga Pillipood pakub suure võimsusega, antud kontekstis "tubaseid," võime. Esimene, kus reaalselt need numbrid ära kirjutatud:
            The t.amp TA1400 MK-X 2x700W/4Ohm, 2x 450W/8Ohm, 4993.-
            http://www.pillipood.ee/

Vabandan samuti ot pärast, kuid puht viisakusest, sest ega see teema midagi selle (nende) posti(de) pärast ei kaotanud.

EDIT: tundub, et maaalune jõudis ideega ette
            Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Unustasid mainida toiteploki hinna
              The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
              Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
              Projektide pildid
              Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
              http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Et toide jutuks...näib et see 500W @ 5k töötab toiteplokiga 120W...

Kas tegu on igiliikuri patendikavaleriga?
                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                Konfutsius

Comment

näib küll nii. seetõttu on tootjatele täiesti andestatav, kui nad 2x10W
                  võimule 500W PMPO (eestikeelne tõlge võiks olla TÜMM) peale kirjutavad (-;

Comment

Unustasid mainida toiteploki hinna
                    Ega need 1Farad "disainkondekad" ka odavad pole, mis antud projektis kasutusel paistab olevat.

Comment

lisaks kasutegur... talvel pole hullu, saab toa soojemaks
                      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Esmalt postitatud marley poolt
                        ... 500W PMPO (eestikeelne tõlge võiks olla TÜMM) peale kirjutavad (-;
                        OT'na, hiljuti jäi selle kohta silma alla veel üks hea ja tõepärane lühend 500...1000W ILS (If Lightning Strikes)

Comment

Working...
                        X