Teade

Collapse
No announcement yet.

Odavaid kõlareid vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Odavaid kõlareid vaja

Tere!

Tekkis vajadus kõlarite järgi, hinnaklassis kuni 3-4k näiteks, aga mida odavam, seda parem. Uued või kasutatud, pole oluline. Ootan kõlaritest mitte kõige räigemat bassi, vaid üleüldiselt head selget tasakaalus heli mahlase alumise otsaga, mingi eriline spetsialist ma pole. Olen lugenud ja uurinud piisavalt aga selgust pole. Audestest ei käi jõud üle. Vaatasin ka Radiotehnika s-300 ja lugesin nende kohta, pidi olema rohkem läbukõlar. Võimas, tugeva bassiga aga ülemine osa on jama. Need saaks uued muidugi osta. Ise mõtlesin, et üritaks kuskilt ideaalselt korralikud estoniad sebida. Oleks rahu majas. Olen õigel teel? Või peaks äkki vaatama pisemaid riiulikõlareid? Väga kõvasti kortermajas niikuinii kuulata ei saaks.

Tänades!

Vs: Odavaid kõlareid vaja

Ise oman estoniasi, väga hea heli ja korteris piisab täielikult, madalat otsa sipsa vähe vbl.

Comment

Estonia on hea valik indeed. Endal hakkas suvealguses mõte sinna Visaton Alto kõlarite poole liikuma aga kuna finantsi polnud tol hetkel niipalju ja tuli hea pakkumine estoniatele otsustasin estoniate kasuks siiski. Aga kui aega/võimalust/viitsimist on ise ehitada ja nokitseda siis on ilmselt visaton alto väga hea variant selle rahaeest.

Comment

Oppppaaaa! Selline variant ka siis. Ma olen autoaudiot ehitanud mõned aastad tagasi, nii et ma saaksin selle komplektiga kenasti hakkama. Olekski selline "ise tehtud hästi tehtud" värk. Mida nendest elementidest arvata (ma kodukõllidega pole üldse kursis)? Estonia oleks ka hea variant, ainult et neid ju ei pruugi leida korralikke.

Comment

Alto 2 on paar sõpra endale teinud ja on ikka megarahul. pluss kui
          valmis saad ja täiustada tahad, siis siin meistreid küll, kes ntx parema filtri
          teeks vms. proovi ära.

Comment

Alto komplekt on elfaelektroonika lehel müüa, aga kust alto 2 Eestist vaadata? Või on elemendid samad lausa ja litraazhi vahe vaid?

Comment

pakun Tannoy MX3, tumehall, peaagu must. Hind 4000.-paar. Alumine kamber liivaga täidetud, sisemised juhtmed vahetatatud.

Comment

Kõik Altos kasutatavad elemendid on Elfas saadaval, filtri skeemid ja kasti joonised leiad Visatoni kodulehelt (www.visaton.com).
                Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Aitäh! Ma ei scrollinud nii alla, et näha linki Construction.

Comment

Working...
                  X